credit to;-)6D's family,,

hye korang,,terima kasih kerana sudi melawat blog ini,huhu.Sorry korang,sya tak dapat join renioun yang lepas tu,sya salah tarikh!!haha,,nie semua salah adam laa!Sya ingatkan nexweek,rupa-rupanya esok!last,tak dapat jumpa korang pun,,grr,,geram je!teringin laa nak jumpa korang semua,,ngn izzah,syira,najhan dh sempat jumpa hari tuh,korang ny,,jemputlah datang rumah sya,,kita camping depan rumah jumm?haha!Izzah,sekarang mokhsein handsome laa!!Dah tak comot kowt!huhu.Tapi najhan pun apa kurangnya,tak ubah macam tukang kebun sya!haha,,najhan,jangan marah taw,,najhan pun handsome jugaa laa!Anie lagi cun sekarang!!Dah pandai scandal dengan kekasih sya;-)amir!haha,kononlaa,,korang..keep it up!hehe,,Miss nak panggil syiera santa claus,ngee~Adam..jangan la gaduh2 lagi dengan amar,kitorang tengah cuba untuk satukan korang balik kay?cewahh,cuba korang fikir?kita semua ny dh kawan dari tahun 2001,sampai sekarang 2009,dah hampir 10 tahun pun,,takkan laa korang nak berakhir macam tu je?fikir-fikirkanlah ea?hm,,korang!!nanti buat renioun lagi sekali ajak sya okay?Jangan biar sya salah tarikh lagi,,huhu.okay korang..semoga kita dapat keputusan yang cemerlang dalam pmr okay,,klu kita semua dapat good result,kte kumpul duit,beli mid valley jumm??haha,,btw..miss kt korang semua,sya sayang korang laaaaaaa!!!!

2 comments: