kenangan terindah,,

duit kertas seringgit ni kitorang
koyak untuk empat orang.

kitorang memang sahabat baik
dari darjah 2 lagi.

kitorang koyakkan duit ny time
darjah enam dulu.
ni kira mcm
tanda persahabatan kitorang laa.
mila still simpan smpai sekarang.
sme laa mcm diorang.
kitorang akn smbungkan balik ble kitorang
jumpa balek nanti.sweet kan?kan?hehe~
pemegang separuh duit ini yg lain ialah
-izzah,syiera,hazwina.
yang ini pula,,mila simpan separuh daripada
duit kertas ini.separuh lagi ada pada
seseorang.tapi seseorang itu bukan
seseorang lagi bagi mila.awak
tak perlu tawu siapa.
haahaa!ok lah,,dy kawan
baik mila dulu.mila tak tau laa

klu dy simpan lagi ke tidak.but,,mila still keep
duit ini lagi,,sebab memang susah nk
lupakan kenangan kan?
separuh duit ini ada pada syazana.
mila bagi dia time dia nk pindah kat
johor dulu.but now,she dah pindah sini.
tapi still tak sempat nk smbung kn lagi.
by the way,,dia pun ada bagi sebentuk cincin
kat mila..tengs okay?!miss you baby!

8 comments:

  1. kenangan yang indah sukar dilupakan.x gitu?
    to me fren is my family
    im Muhd Raziq Bin Noorhisham.

    ReplyDelete
  2. kite buat RM50 ringgit nak??
    hahha,
    :)

    ReplyDelete
  3. hahahaa.alang2 dri pade buat RM 5o..
    baik wat RM 1oo JEW.hahaaa..
    adew brani??

    ReplyDelete
  4. amboi korang,,
    jum2!

    nk gne duit siapa?
    haahaa,,,

    klu buat more than 50..
    its better klu i beli novel i!

    huhu.

    ReplyDelete
  5. ahahaha x berani latu....
    klu nk buat.... gune duit sya la.
    hahha

    ReplyDelete
  6. sya~
    awin still smpn lg duit tu
    dlm dompet die:)

    ReplyDelete