Kejayaan atau kegagalan??

pengawas tu pelik je tengo kitorang,,mcm dh dpt result pulak,,huhu
wahh,,base on the tittle,,siyess je kan,,huhu.of coss laa,,
pic ny kitorang capture sebelum buat kertas terakhir,,
geography laa.mmg kenangan la nyh!
muka semua happy jew,,haha.yewlaa,,
dah merdeka laa dorang cakap,,tapi bile keluar result nanti
macam nie ke muka kitorang nanti?mestilahh,,
takkan berubah kowt kan,,haha,i mean,,adakah kitorang
akan happy mcm ny?hm..itulah yang menjadi persoalannya,,
harap-harap macam tu laa,,insya_allah..by the way,,
kitorang semua memang tengah takut nih,,huhu.
makan pun dah tak selera..tapi aeni tak kowt,,haha!
pika,,sempat lagi mila kutuk aeni,,huhu!
mila doakan korang dapat keputusan yang the best,okay?!
we are the best,,yeah!

4 comments:

  1. hahaaaa....
    datin kuat mkn ek?

    hahaha..
    kantoi..


    insya allah korang semua dpt result PMR yg
    terhebat & cmrlang..
    insya allah.amin.

    ReplyDelete
  2. wooo, time nie, memang gile~
    sah, orang tgh sibuk nak masuk dewan...
    kite sibuk pozing!
    hhahahhahha..

    ape-ape pown berdoa banyak2.
    kite bole punye~

    kutuk banyak2 pown tak pe~
    hehe, :D

    ReplyDelete
  3. huhu,,

    miss this day kan?
    tengs,,haha,,
    jum kutuk2.

    ReplyDelete