apa nie??tak faham!

hm..HAHA,,kinda ashame,i yg lebih2..tapi u tak rse apa-apa pun,susah ke u nk sedar,yg kita dh tak macam dulu?you look so different,you know what?after school je,i mesti cry,,coz ble i nmpk u dekat skulahh,kita dh tak mcm dulu.u mcm tak nak ckp dgn i je,,sometimes i feel,kita macam tak pernah jadi kawan baik,kenapa dengan u?even i msuk kelas baru,i dapat kawan baru,knp itu yg u fikir?i dah CUKUP BERUSAHA nak jadikan kita macam dulu,tapi u langsung tak bagi peluang itu! kenapa?? i SANGAT SEDIH dengan cara u ckp dengan i,even u ckp dengan i,,but it just for a few minute!! i miss u,i tak puas nak ckp dgn u,tapi knp u mcm larikan diri?u ckp dgn dorang,u tak biasa klu u tegur org dulu,then?? I IKUT!i mmg akan sentiasa tegur u,i boleh buat mcm tuh,walau hati i TERASA sgtt,,i sanggup.asalkan u happy,,kalau i twu u nk buang surat apply hari tuh,i tak hanta kat cikgu lagi,i sanggup nk sme kelas dengan u,i tak expect u nak buang surat tu,kenapa u buat i mcm ni??i tak twu laa klu u tak rse ap2 laggyy.mungkin i yg melebihh kowwt.mungkin sebab i sygggg u sgttt2!!!!plis laaa,,you're just my only girlfie!!i need u back pleasee,,,maafkan i klu i ad buat slh.i tak nak reen tinggalkan fateha.itu saja,,i sanggup buat apa je..untuk u!!boleh tak u fhm i?walau sikit punn?u boleh tak faham perasaan i??HUHHHHHHHHHHHH!!!i TENSION sgtt u twu takk??i dh tak twu nk buat ap laggy,,ASSALAMUALAIKUM KAWAN BAIKK,,

No comments:

Post a Comment