the SYURGA CINTA;-))

haihh,everytime watch this movie mesti teringat kat seseorangg !amiera.you know that,haha!yaayaaa,act this is my favourite movie.cikgu syu,irham and ikmal !comel kann ?i love thiss so muchh.cerita movie nie cerita antara mila dengan seseorangg,yaa.mungkin seseorang yang special dulu ?haha,ouh korang suka ehh denga gosip2 nihh ?tak nak2,dosa laaahh !huhu>33.siapa yang tak tengo lagyy mmg dia sangat rugi !huhu . .here are some slot in this movie.watch laa;-))




beside,banyak ayat-ayat cinta dalam cerita nie yang mila ingat sampai sekarangg;-))
my favourite is;-))~kadang-kadang allah memberi kita hujan,dia datangkan petir dan kilat.kita tertanya-tanya,kemana hilangnya matahari,rupa-rupanya..allah memberi kita pelangi~~cik irham,cinta di hati saya hanya untuk orang yang benar-benar ikhlas mengenali diri saya,bukan untuk dipersendakan !~~saya perlukan cinta,andai nyawa terpisah dari jasad.bukan untuk dipermainkan,bukan untuk dipersendakan am~actually banyak lagyy !but this is half of that.haha..gyla kan buat macam nie.ouhyaa.jiwang ke kalau macam nieyy ?tak kodd ?huhu.suka-suka je..sebab i love this movie sangat-sangat..and i miss you M,you pernah cakap..you nak jadi ikmal..sebab ikmal selalu dapat jumpa dengan cikgu syu.haha..so sweet .funny lahhh.haihhhhss.i think untill here lahhh.nanti apa lagyy pulak i nak tuliss ;D..BYE !

No comments:

Post a Comment