GOODbye = (


ANIS SYAKILA
,you always be the great systa !

today was a sad story = (..hmm..two weeks ago my ss dapat tawaran sambung belajar dekat poly-tech mara.i was ha?janganlahh pergi...because im afraid of losing her.yeahh,i know,..ss lah kawan bergaduh i,gossiping,gelak2,but tomorow..dia dah kene pergi belajar=(,sedih sebab kak long kene pergi dari family,even dia dapat kat Bangi je.Tapi,tak kebiasaan lahh..jauh dari dia..hmm.,happy sebab kak long dapat kejar cita-cita dia kat sane..hmm,last week dah pergi beli barang..you know what ?all in pink :>>.haha,kelakar lahh.i yang gyla2 time tuh =P.tomorow kak long dah kene lapor diri,luckly she dapat same course,same place dgn bestfreind dia,kak fadella.at least,mama tak risau sangat pasal kawan ;D..yang i nihh ?tak sempat nak bagi apa kat ss,cuma i bagi cardigan kesayangan i colour purple dekat dia.bila dia rindu i,kalaulah kan kak ?haha..just wear the cardigan lahh heh..and you will feel,i always be with you whenever you are=)what i am going to say is ,i do love you so much,hugg and kiss for you,i guess,this is good bye and GOOD LUCK> kak long ;D

2 comments: