kem kepimpinan unit beruniform;-))

hee.about three weeks sudah tak bukak labtop.wahh,good achievement kodd.kononlaa.haha>22.i baru balik dari kem kat NUR LAMAN BESTARI,ULU YAM SELANGOR.act balik2 je nie..terus tulis blogg.tak sabar nak share dengan orang yang tak pegi tuu ,ala siapa yek ?she's pika!haha,pika2..camp nie best gyla.mula-mula sampai sekolah dah ada bahan lawak,we all cakap ez conductor bas sebab ez rajin tolong orang susun beg kat bas.sorry hafiz,jokes je taw!hee.suka buli hafiz !haha,then dalam bas i duduk dengan mira,aeni dengan fiqa.kitorang je bising dalam bas,yang lain semua sunyi dan sepi,ahh.bosann!but,bila dah sampai tempat camp,my eyes was clip2.hee.tak sabar nak pegi sungai sebenarnya..its amaze me.facy2 semua sportingg.credit to abang abi,abang lumpur,abang facebook,kak ekin and others.hee=)you all the best facilitators yang i pernah jumpa,its honestlyy lahh .i will miss you all like crazy lahh !my first experience is i have to be a *penghuluwati or penghuli* yess.its suffer but at least,i sudahh berani untuk semua tu=)thank you to our kem komanden yangg sangat kreatif dalam setiap aktiviti dan melatih kami untuk jadi pemimpin.but at first mmg i tak boleh laa..kem nie memurahkan air mata i !haha..faham2 jewlahh,dengan perangai peserta..just half of them yang unrespected lahh .but its up to you guys !i dont even mind=)hahh.tangan memang calar sana,calar sini..standard lahh kann ,?huhu.ouhyaa!aktiviti hari sabtu amat enjoy !kitorang kene mandi lumpur..si noraeni sempat buat iklan sapu lumpur dekat badan sambil cakap 'kejelitaan hak milik setiap insan'.aduhh,lawak gyla..semua orang tergelak.habis je point,kitorang kenekan aeni puas2..pandai nak jaga muka ek?tak fair lahh.last2,sampai dah tak kenal siapa itu aeni,dh macam patung CENDANA! haha..pape jewlahh,akhir camp,memang kesedihan!abang abi pasang lagu doa perpisahan then,i cried again.hishh,btw kak ekin sweet ohh,hugg2.eyy,rindunya!balik pulak duk sebelah mira and fiqa.semua orang ketiduran ohh !cuma 5 orang je tak tidur..termasuklah i dan ahmad! i just chit-chat with ahmad,gelak-gelak,nyanyi-nyanyi and the best thingg,gossipingg !aww.hot storyy from ahmad.thank you ahmad,you're really entertained me today.haha.sampai tak sedar dah sampai pun lahh kat sekolahh =)yang sangat happy lagy..group i dapat best group in the camp,which is 'PEANUT BUTTER GROUP'.i admire it.kitorang dapat big hamper and we shared petang tadi kat sekolahh.this camp that i will never forget lahh!sebab kem nie bagi i banyak makna,,a lot of input and seriously la.interesting kan?after then,we all bising2 kat bustop skulahh..few minutes later.. mama i ambil,and we went home=)

4 comments:

  1. ape??
    pika tak gi?? aku gi la... korang jew tak nampak!!!
    hahahah...
    congrats, sebab dapat jadik penguluwati.. bukan senang tau nak dapat gelaran tu kecuali senior je!!!
    eyhh... sape suh gune PEANUT BUTTER ha???
    pandai cikokkk!!!
    haha...
    agagagaga...
    tak mintak kebenaran langsung!!!
    hhahhahhaha..
    aeni jadi pantung cendana????
    wow, ske kfc kat situ tengok aeni...
    ahahahahh..
    :DDDD

    klu ade gamba post la ye....
    nak shere gak!!!

    ReplyDelete
  2. pika=)ha,oh invisible lah nie?wekk.jeles.haha.
    tu lahh tibe2 je dk fom4 jd penghuluwati kan?cm sush gyla lahh .tapi takpew.pengalaman ngeri aku.haha !ouh yaa,ayam ehh ?yup..mestilah dy suka,,ouh okayy.kalu ada gambar nnati sharing is caringg ehh.thank youu .

    syaz=)why darling ?

    ReplyDelete
  3. coz camping makes me double trouble

    ReplyDelete