losing =(

MUHAIMIN,dia dah pindahh.seorang yang sangat happeningg..sangat suka gelakk=)tapi sekarangg i dah tak dapat dengar lagi suara gelak dia,dia dah sekolah kat smk seksyen 24.tadi min kol,cerita pasal sekolah baru dia..but luckly,kawan2 baru dia semua baik2..baguslahkan.lagi sedihh si hafiz lahh,takdew geng nak kenakan mila lagi.min,we miss you !datanglahh sini lagi ehh.?plus,sekolah kita dah takdew hot singer laa.mcm mane dgn group nasyid kat sekolah nanti?haihh,kitorang nak dengar suara min je !taknak orang lain,!hm..i wish you take care and good luck yaa!

short holiday =)

heyyp.last weekend my family and i went to perak and this is some pictures from our short holidayy.haihh,i pergi sana dengan my beloved aunty.uncle and cousin !seronok spent time dekat sini.one of the places yg i pergi kat sini la.pasir salak.evrything was amazing.its all about historyy and about dato'maharajalela and British somethingg laa.try la pergi..sangat seronok !

info board=)

mila dengan causie kecikk ,HAHA !

last potret at the end of the journey=)

my belated birthday =)

hye.hye,lame gyla i tak update blog kann?well,doing some work and freakingg busyy,about my birhtday.opss!belated birthday,huhu.was on 27 june 1994.anywayy.thank you for anyone who wish and remember my birthday.i love you lahh.muahh.,big thank you also to my mama for the dress.not forgotten to my other family,teachers,ouh for pn mahani=)tq for the sweet pink handwacth,hee=)tq jugak dekat my teachers yang wishh,puan habsiah and cikgu fadli.my freinds,farhana,syazana,hafiz,atikah,amiera,putri,hazim,izzah,ziera and the others yang sanggup jaga sampai pukul 12 semata-mata nak wish birthday i.sayang korangg macam sayangg malaysia laa !huhu.i was just celeberated with my family at ASIAN TASTE,ttdi jaya.makan-makan .semua menu ayam !wahhh.just till here,hope to see soon !