open house =)

tadi after balik dari skulahh pergi raya rumah putri,makan chicken rice,anywayy tengs to her sebab layan mila tadi kann.ahhaax,sempat lagi lepas balik skulahh,dengan baju sekolah segala !huhu.after that balik rumah sampai dalam pukul 3,then aunty anna invite pergi open house dia.so i apa lagi..bersiap and sampai juga kat rumah aunty anna even had a bad rainy dayy =P

this cute girl named damia,aunty anna's little princess=)

best award co-curiculum 2010 =)

hello readers !today just want to share with you about my co-curiculum award for the year 2010 =)what unbelievable is me .ahaxxx,i got one of the award which is the best student for kelab unit bimbingan dan kaunseling.haa.but i still glad however.anywayy muke kat sini memang fail lahh,haha.last2 minite,so..korang faham jewlahh.tengss to the all involvement person.well,tadi semua penerima anugerah dapat certificate and trophy.here are some pictures taken by wong jien.take a loookk =)

the crazy =S

mila and mirul =)

cheeseee !

the smiley is credit to raja firdaus =)

ehh,this not the end laa.nak ceritaa pasall tokoh ko-kurikulum hari nie.first2 dah agak sangat yang mirul mmg menang pun and after baca biografi "beliau",cikgu announce tokoh ko-kurikulum for the year 2010 goes to AMIRUL ROSLE AMIN ! so.. im proud of you bro .kalau mummy ada pun,im sure she will be proud of you too.ekhem !after dorangg spm nie ada orang nak belanja mila 3 set pizza hut ,haahh.i cant wait for the momment.faham2 jewlahh ye cik mirul .anywayy,for the last word,CONGRATULATIONS !

as little the three word =)


dear sixdinamic family !i got to miss you like crazy you know !every second,you were in my mind,your jokes play around my brain and your face be imagined through my eyes.how glad i am if got to see you one day and if my hopes will come true and i wish to say this three words to you "i miss you ".to mokhsein,hazirah,ayu,atikah,najhan..tengs for following my blog.ouhyyaa.for the other star,izzah,syira,amar,adam,anie,asnidar,maizatul,shahir,shahmie..i want to meet you guyysssss !!i want to visit our primary castle SKB.and i would like to meet teacher roslan mokhtar soon.you guys accompany me kayy.auchhh !its forgotten ,!im sure he will be mad with this careless.hee.okay2.let say about my beloved chatter ever=)mr amir hishamuddin,tengs to accompany me while im bored,listen my storryy,and willing to text me all the times.im sure izzah will get jelaousy to hear this because i ddnt text her like i did to amir usuallly.hehe,but dear izzah..no matter what you always be in my heart forever and always.furthermore you got ekhem2 right,so at least im not to worry about you too muchh.he can take care of you isydd?haa.dahh.dont be mad kayy.,smile =)hm..haishhh.back to the storryy just now,i just want to tell you that dont get me wrong kayy.i just have a good freindship with him since we are primary and not a loving relationship hehh,haha.he is one of my bestfreind in this world.but unfortunately,i dont have his picture laa.but once i got his picture i will upload here.im not make a promise but i will.anywayy guyss.i will be in KL once you invite me for your openhousieeee okayy ?i think my fingers tired enough laah.so..goodbye buddiiieesss !

foto aidilfitri =)

here i am !mila=)
hm..after we came back from hometown,just have some snap at putrajaya,all for fun.here are some pictures taken.ouhh my raya !take a look beyb =)
no comment : )

err,tak cantik langsung .haha=)

she's my d.i.v.a siysta,shhhhh !

mila and maisara =)

both are my beloved !

the best candid during raya.hee>33

mama&abah;-)cover for family magazine,hee=)
abah sakit mata time raya nie.kesiannn ..

well,ini ala2 yb bagi duit raya !haha,my little brother and sara=)
location of fotoshoot=)putrajaya

malam rayaku =)


ramadhan datang dan ramadhan pergi,sedar tak sedar dah sebulan kita berpuasa kan ?rasa macam tak percaya.dah raya kita kan malam nie.terfikir balik amalan apa yang kita dah buat masa bulan ramadhan dulu,dan semoga semua amalan tu diterima Allah s.w.t..tadi tolong mama masak kat dapurr,our family buat rendang daging and chocolate cake ! tadi abah ada beli lemang,esok masak nasi minyak pulak,what so funny..si hafiz tu pun sibukk buat nasi minyak jugakk,haiyoo.boleh sama lahh pulak menu tu kann,haha.haaaa..tak mohh gosipp2..tak baikk !heee,so after tolong semua,apa tunggu lagi..main bunga api dengan maisara!hee,seronokk gilaa.after that?semangatt ahhh tengok baju raya kann..kasut pun dah letak siap2..shawl,baju kurungg,handbag and semua lahh !ouhhya,our family colour theme for this year is PINK,!one more thingg is handphone !always in cringggg,cringggg,(asal bunyi fon lama pulak nie)haha,haa.pape jelahh.wawww,actually terharu jugakk,ramai yangg bagi ucapan hari raya tadi..terima kasih sayangg untuk semua yangg wishh mila tadi taww,so..apa lagii ehh,oww !plan untuk hari raya pertama esok..firstly mestilahh mintak maaf kat family members dulu kann,exspecially mama and abah,takut ada yang tersinggung ke,apa ke..next baru orang lainn kann?huhu..okay then,raya ?ohhh,tidak2.we have to wait abah and adik pergi sembahyang raya dulu..then,makan bersama !lepas tu baru pergi rayaa..haa,duit raya ?orang yangg pertama mila akan mintak,of coss lahh dekat abah dengan mama.yang lain tuhh tak tahu laa bagi lagi ke takk,yewlahh tengok mila cam dah besar je kann,haha,sebenarnya takk,matured sikit je,tak banyak punn,so..siapa2 di luar sana,kalau mila datang beraya..boleh lagi bagi duit raya laa !(haha,sebenarnya takut tak dapat).tapi harapkan semua sedara mara jewlaa.haihhhh,tak sedar dah banyak yangg mila tulis kat sini,mama punn dah jerit suruh tidur tu,hee.semoga malam raya nie menjadi malam raya yang terindahh bagi mila =)okayy.selamat malam raya !byeeeeee !muahhhhhhhhhh,>33

SALAM LEBARAN dari mila =)


Di kesempatan ini,saya ingin mengucapkan selamat hari raya aidilfitri kepada semua kaum muslimin yang berada di mana jua terutama keluarga,sanak saudara,guru-guru dan rakan taulan.jika ada salah dan silap harap dimaafi kerana saya hanya seorang gadis yang sering melakukan kesilapan,maafkan juga jika ada terkasar bahasa atau ada yang teguris hati sepanjang kita semua berkenalan,tetapi saya harap ikatan persahabatan yang terjalin selama ini akan berpanjangan hendaknya.kepada yang ingin pulang ke desa,hati-hatilah apabila berada di jalan raya..ingatlah orang tersayang.semeriah mana pun kita menyambut hari yang mulia ini,jangan lupa bahawa ada yang kekurangan,kirimkanlah doa untuk yang telah tiada di dunia ini,amin.sebagai penghias biacara akhir,sekali lagi saya ingin menyusun sepuluh jari kepada semua pembaca post ini dan selamat menyambut hari lebaran yang mulia ini.

-mila.raya.mila.raya.mila.raya.mila.raya.mila.