malam rayaku =)


ramadhan datang dan ramadhan pergi,sedar tak sedar dah sebulan kita berpuasa kan ?rasa macam tak percaya.dah raya kita kan malam nie.terfikir balik amalan apa yang kita dah buat masa bulan ramadhan dulu,dan semoga semua amalan tu diterima Allah s.w.t..tadi tolong mama masak kat dapurr,our family buat rendang daging and chocolate cake ! tadi abah ada beli lemang,esok masak nasi minyak pulak,what so funny..si hafiz tu pun sibukk buat nasi minyak jugakk,haiyoo.boleh sama lahh pulak menu tu kann,haha.haaaa..tak mohh gosipp2..tak baikk !heee,so after tolong semua,apa tunggu lagi..main bunga api dengan maisara!hee,seronokk gilaa.after that?semangatt ahhh tengok baju raya kann..kasut pun dah letak siap2..shawl,baju kurungg,handbag and semua lahh !ouhhya,our family colour theme for this year is PINK,!one more thingg is handphone !always in cringggg,cringggg,(asal bunyi fon lama pulak nie)haha,haa.pape jelahh.wawww,actually terharu jugakk,ramai yangg bagi ucapan hari raya tadi..terima kasih sayangg untuk semua yangg wishh mila tadi taww,so..apa lagii ehh,oww !plan untuk hari raya pertama esok..firstly mestilahh mintak maaf kat family members dulu kann,exspecially mama and abah,takut ada yang tersinggung ke,apa ke..next baru orang lainn kann?huhu..okay then,raya ?ohhh,tidak2.we have to wait abah and adik pergi sembahyang raya dulu..then,makan bersama !lepas tu baru pergi rayaa..haa,duit raya ?orang yangg pertama mila akan mintak,of coss lahh dekat abah dengan mama.yang lain tuhh tak tahu laa bagi lagi ke takk,yewlahh tengok mila cam dah besar je kann,haha,sebenarnya takk,matured sikit je,tak banyak punn,so..siapa2 di luar sana,kalau mila datang beraya..boleh lagi bagi duit raya laa !(haha,sebenarnya takut tak dapat).tapi harapkan semua sedara mara jewlaa.haihhhh,tak sedar dah banyak yangg mila tulis kat sini,mama punn dah jerit suruh tidur tu,hee.semoga malam raya nie menjadi malam raya yang terindahh bagi mila =)okayy.selamat malam raya !byeeeeee !muahhhhhhhhhh,>33

No comments:

Post a Comment