its something* for you !

DON'T LIE TO ME PLEASE ?STATUS ISN'T IMPORTANT TO YOU ?BUT YOU MAKE IT SERIOUSLY TO BE SECRET .WHY ?WHY ?WHY ?WHAT DO YOU WANT EXACTLY ?I DON'T GET YOU .I HEARD EVERYTHING ABOUT YOU .BUT UNFORTUNATELY ,IT WASN'T NICE ! WHAT DO YOU MEAN BY ALL THE CONVERSATION THAT WE MADE BEFORE ?YOU WERE TEXTING ME SUDDENLY AND TELL ME 'THAT' THING .THEN ?LEAVE ME WITH A THOUSAND QUESTION ??? W H Y . . .

you >33

holla ! err .mila2 ,kenapa dia?siapa dia?whoa.whoa .relax okay ,haha .actually .he is my freind when i was standard 1 .he is also my ex classmate laa .plus dia nie lahh naughty boy yang selalu gyla buat mila nangis dulu ! haha .malu je bila ingatkan balik .fyi,mila baru dapat contact dengan dia at fb for a few months ago.thats mean ,dah lama lost contact dengan dia laa but suddenly i got a freind request and it is hafiz yaya ! haha .mula2 mila tak kenal jugak ,but when i opened the mutual freinds ,and its my freinds from KL .so i do accept him and start a conversation .chatting lahh apa lagi .haha .but i can see a few of changes on himself laa,err ,yaa.but let it be my secret .wee: ) *dont scold me yaa hafiz.HAHA .more ,kami pernah di gossipkan bersama time darjah 1 dulu .huhh .pandai la korangg ,*terasa macam artis pulak* hehe .tapi tak serious pun ,setakat jadi usikkan kawan2 kan ,exspecially cik 'izzah syahirah' dan 'cik syira athira' .haishh .kalau korang baca nie .tak payah nak gossip pulak hehh .saje je wrote about him .memory lama .wahh .yewlaaa kan .cerita masa kecil lagi .mmg kenangan lah kan?huhu .okayy .(hafiz,i stole the picture from your wall.sorry dear ,hehe .hope this will be a surprise to you .not an anger .hee )its over here .hope to see you old freind .yeahh ,mila : )

missed *


i miss you more than words ! nothing much can say ,before this i feel so uneasy with your act ,but now,,i missed it ! i really miss the momment when we walked together ,talking ,texting ,and all the things : ) but i guess ,im not for you .sorry my dear ,i can't come back to you .my soul isnt with you .im happy with my life now,yaa.happy ! but i can't lie myself forever .you're still my bestfreind .just like i talked to you before .and i'm sorry if there's any conversation that might hurt you .btw,TENGS FREIND ,cause you ever makes my life perfect .one of my wishes is,i want you to be happy and achieve your target for anything you want .good luck and take care : )

pesta ria : )

hello : )kali nie mila nak story pasal pesta ria time minggu akhir kita sekolah tu .pesta nie diadakan di SK PUCHONG UTAMA (1) .then mila pun datang laa sbb adik mila school kat sini .pergi dgn mama,then bila sampai mama jumpa her freinds then chit chat lahh .apa lagi .then me?jumpa syazana !wahh .lepas rindu dgn bestfreind mila nie .then ,jumpa ajoe and puteri : )apa lagi bila dah jumpa geng ?jalan lahh satu sekolah tu kan ?apa yang kelakarnya ,kitorang tak tawu nak beli apa dengan kupon yang kitorang ada because there's nothing to buy ! haha.nak exchange sure2 tak boleh kan ?then kitorang beli jewlahh apa2 and finally kupon habis jugakk.then pergi lahh dekat open hall sekolah dorangg ,tengok angah dengan along RL buat lawak ,okay laa.have fun jugakk.then after 12 mila balik rumah and i had extremely tired ! yewlahh .mane tak nya,dah berjalan je keje .haha .okay2.this is some pictures of me and my freinds .take a look dear :
angah dan along raja lawak : )
azrieana and mila .suka sgt dapat air ! haha >33
mila and syazana .whoaa.time nie dah kepenatan sangat !

My Aidiladha : )

hello readers ! kinda so very long i ddnt update my blog post ,its not because i hate my blog ,HAHA.but i though im busy with my final examination before .and im done it ! so i came here to tell you about my aildiladha celebration.it was really enjoying day ..got a lot of openhouse invitation .mila pergi beraya dekat rumah aunty uncle mila and rumah cikgu mahani .cikgu,tengs for the 'nasi hujan ribut' yang cikgu served hari tu .hehe .delicious ! this is some pictures of me and my siblingg : )
alia.mila.anis : )
waiting for somebody : )
smile : ) )