pesta ria : )

hello : )kali nie mila nak story pasal pesta ria time minggu akhir kita sekolah tu .pesta nie diadakan di SK PUCHONG UTAMA (1) .then mila pun datang laa sbb adik mila school kat sini .pergi dgn mama,then bila sampai mama jumpa her freinds then chit chat lahh .apa lagi .then me?jumpa syazana !wahh .lepas rindu dgn bestfreind mila nie .then ,jumpa ajoe and puteri : )apa lagi bila dah jumpa geng ?jalan lahh satu sekolah tu kan ?apa yang kelakarnya ,kitorang tak tawu nak beli apa dengan kupon yang kitorang ada because there's nothing to buy ! haha.nak exchange sure2 tak boleh kan ?then kitorang beli jewlahh apa2 and finally kupon habis jugakk.then pergi lahh dekat open hall sekolah dorangg ,tengok angah dengan along RL buat lawak ,okay laa.have fun jugakk.then after 12 mila balik rumah and i had extremely tired ! yewlahh .mane tak nya,dah berjalan je keje .haha .okay2.this is some pictures of me and my freinds .take a look dear :
angah dan along raja lawak : )
azrieana and mila .suka sgt dapat air ! haha >33
mila and syazana .whoaa.time nie dah kepenatan sangat !

No comments:

Post a Comment