you >33

holla ! err .mila2 ,kenapa dia?siapa dia?whoa.whoa .relax okay ,haha .actually .he is my freind when i was standard 1 .he is also my ex classmate laa .plus dia nie lahh naughty boy yang selalu gyla buat mila nangis dulu ! haha .malu je bila ingatkan balik .fyi,mila baru dapat contact dengan dia at fb for a few months ago.thats mean ,dah lama lost contact dengan dia laa but suddenly i got a freind request and it is hafiz yaya ! haha .mula2 mila tak kenal jugak ,but when i opened the mutual freinds ,and its my freinds from KL .so i do accept him and start a conversation .chatting lahh apa lagi .haha .but i can see a few of changes on himself laa,err ,yaa.but let it be my secret .wee: ) *dont scold me yaa hafiz.HAHA .more ,kami pernah di gossipkan bersama time darjah 1 dulu .huhh .pandai la korangg ,*terasa macam artis pulak* hehe .tapi tak serious pun ,setakat jadi usikkan kawan2 kan ,exspecially cik 'izzah syahirah' dan 'cik syira athira' .haishh .kalau korang baca nie .tak payah nak gossip pulak hehh .saje je wrote about him .memory lama .wahh .yewlaaa kan .cerita masa kecil lagi .mmg kenangan lah kan?huhu .okayy .(hafiz,i stole the picture from your wall.sorry dear ,hehe .hope this will be a surprise to you .not an anger .hee )its over here .hope to see you old freind .yeahh ,mila : )

No comments:

Post a Comment