birthday >33


happy birthday ABAH ! may god bless you .here's wishing you a lot of happiness and sweet surprise .shh ,i love you : )

from your naughty daughter ,kak ngah =)

j.o.g.g.i.n.g : )

hello ..hari yang sangat fun hari nie sbb dapat jogging dengan mama dekat saujana lake ,alahh .lake depan rumah je .huhu ,usually mama jogging pagi2 .so tak dapat nak join ,but today mama jogs petang,thats why mila boleh join sekali .yewlahh .pagi2 ? ngantuk lahh ! huhu .ouh .by the way sambil2 tunggu aunty lawra dengan anak nya ain bersiap ,mama dengan mila jogs lahh satu round dulu then ada sorang jiran nie ."aunty eyza ! nak join jogging boleh ?"then mama cakap "oh jomlahh ,cepat2" .then tawu budak tu ckp ape ?die ckp "takpewlah aunty,nak couple dgn anak aunty boleh" .OMG !budak tu dahlah darjah ENAM,dah pandai kan nak tackle kakak form 4 ,haha ! at first mila senyum lah jugak kat dia sbb tawu die tu *budak lagi ,kawan adik mila tu !then ,bila dengar die ckp mcm tu ,mmg tak pandang lagi dahh ! huhu .then mama ckp ,"amboi ..kecik2 dah pandai ye " .huhh .geram je mila dengan budak tu .mama gelak2 je ,lepas aunty lawra siap2 .then pergilah jogs dekat playground rumah fasa 2 ,mama dgn aunty lawra jumpa kawan,then ape lagi .ber chit-chat lah kat situ kan ,then mila teman maisara adik mila main swing.at first buat2 mcm teman lah kan ,then tgk kanan ,tgk kiri ..ada kids* je ,whoahh ..TERjoin sekali .tak sengaja.haha! buat muka tak malu je kan ,err .actually rindu zaman kids nihh .sbb kids takde masalah !tak mcm sekarang ,semua nak kene fikir .well ,pergi pukul 5 ,lepas habis jogs..balik dalam pukul 6.30 ptg ,then what ?TERtidur la ! haha .letih sangat kodd .TERpening kepala pulak kan ,yelahh sebab mila jarang jogs ,then tibe2 hari nie semangat kesukanan pulak ,mmg yelahh tak larat .haha !wee ,till here my post.i love today : )

vintage : )

why this ?haha .sebab mila just nak share kat blog sendiri yang semua stuff nie hobby baru mama ! err .mama dah obses dengan vantage nie .so ,yang jadi mangsa every week untuk lap semua nie ,siapa lagyy ?its me ! haha .well ,im happy doing that sbb semua nie cantik !my favourite stuff kan ,ade satu nie taw.kasut cinderella,but from vantage too laaa,superb lahh .cun habiss ,syg gila .nanti kalau ada time mila masukkan picture kat sini ,and one more stuff is bell .cun giler bunyi dia .comel sangat !haihh ,mila pun dah TERminat pulak kan ,huhu. habisslah ,now kat mana-mana mama busy nak cari new vantage and susun dekat rumah ,haishh .but its okay then ,semua stuff tu comel-comel laaa : ) hehe .okay freinds ,BYE : )

laugh or cry ?

ya,i prefer to laugh than cry : ) DO YOU ?? 

its YOUR birthday : )


credit to NUR AMIERA LATIFF .happy birthday sayang .hope its as awesome as you are ,and may all your birthday wishes come true .i take this chance to apologize you too because i can't celebrate your birthday .i got a few of reason and problem .but doesn't mean i forgot my promise to celebrate your birthday this year .do you still remember ?err.i hope i can celebrate your birthday next year.maybe in january 2011 ,or february ?yaaa.it sounds late and bad ,but seriously ,i have no free time for this thursday.sorry a lot my dear .but .i have something for you .just wait kayh .eventhough i can't join you all ,but at least ,i do plan something on your birthday ! just have fun on your birthday .remember this password .ONE.FOUR.THREE ,i guess you know ! from your sweet fateha ,mila : )

something ...

for the first 'he' ,may you happy with your new love .and im proud to hear that you would change yourself and leave the old of you ,err.i don't regret to know you but it was something that i took as a lesson for me ,so .GOODBYE FOREVER : ) second is for my ex bestfreind maybe ,i dont know .why i feel *something when i saw the girl with you .not jelousy ,not an anger ,not tears too .then what ? and that's the hardest thing to think .i read your bio and the word princess 's is gone .so ?how can i say ?erm .nothing ,but .i still dont know why i wrote this topic.just blame on my hand and my eyes .haha .i know its me who said goodbye but one day you will know,why i have to say that .miss you suddenly ,but im not sure for it .it was just my bad feeling .well ,i admit .there are things that we don't want to happen but have to accept ,things we don't want to know but have to learn ,and people we can't live without ,but have to LET GO : (

new sinetron laaa : )


sinetron baru ganti cinta kirana .tadi tengok view dekat astro ria .wahh .tak sabar nak tengokk .sebab ?ada baim wong lahh ! weee ~ mesti best cerita nie .sure sedih punya .hmm ,so .better stand by tissue banyak2 .hehe.lebih kurang macam movie love is cinta .haaa.yang penting .tolonglahh cepat habis sikit drama cinta kirana tu .tak best le .hm ,okayy2 .mila akan tunggu for this new sinetron .haha .start 21 dec ,okayy .till here .exited sangat .haha >33 

short wishes : )

my phone remind me ,beeps.beeps.its teacher's birthday ! then i took my phone and sent a wish ,HAPPY BIRTHDAY to my lovely teacher,pn mahani othman .hee ! may god bless you and semoga dimurahkan rezeki okayy, then,she replied .*thank you ,you orang pertama la sayang .HAHA >33 .cikgu.cikgu ,im happy with you and its almost 2 years cikgu jadi favourite teacher mila .hehe .and you're too kind for me.tengs for everything you have done.hopefully this relationship never end till last forever .p/s: I LOVE YOU : )

memorable day : )

hello freinds ! derr .i miss this superb freinds,hee .putri's birthday party .placed at domino,puchong laa kan .haha :)boys and girls yang join ialah ahmad,ajoe,wong,ME,farhana,wanie,atikah and of course the birthday girl,PUTRI .huhh.sorry dear .before this busyy sangat .so tak sempat nak post di sini .but your still in my mind.wahh.special gyla princess nie kan ?haha >33 .okayy .mmg happening hari tu .and you lahh putri orang pertama yang berani kan baling tepung kat muka i .haha ,first time in my life ! whoahh.rasanya ?GERAM SANGAT.tapi nasib baik dia birthday girl.so ,bagi peluang jewlaa..but luckly dia tak snap gambar mila time tu .hee! kalau takk ,mmg tak lahh kan .ha ?haha ! okayy .this is some pictures ,enjoy it : )

putri ,farhana and ME !

wong jien and ME : )(muka penat jalan kaki) haha !


muka happy je kan ?HAHA : )
ha ?awak kata dia z.o.m.b.i.e ? yes .i think so.hee.jangan marah fana !

a day with my GIRLS : )

yesterday i went out home and dating with my girlfiess,putri nur azrieana and siti nor farhana at ioi mall,puchong .this is some pictures taken by us ,take a look : )
my super girls :
azrieana and atika : )
smiling : )
standing in the eyes of the powerbowl,puchong : )haha !
last score,me ?41 ! ouchh .not because i tak terror ,tapi i saje je bagi kalah .hehe>33