j.o.g.g.i.n.g : )

hello ..hari yang sangat fun hari nie sbb dapat jogging dengan mama dekat saujana lake ,alahh .lake depan rumah je .huhu ,usually mama jogging pagi2 .so tak dapat nak join ,but today mama jogs petang,thats why mila boleh join sekali .yewlahh .pagi2 ? ngantuk lahh ! huhu .ouh .by the way sambil2 tunggu aunty lawra dengan anak nya ain bersiap ,mama dengan mila jogs lahh satu round dulu then ada sorang jiran nie ."aunty eyza ! nak join jogging boleh ?"then mama cakap "oh jomlahh ,cepat2" .then tawu budak tu ckp ape ?die ckp "takpewlah aunty,nak couple dgn anak aunty boleh" .OMG !budak tu dahlah darjah ENAM,dah pandai kan nak tackle kakak form 4 ,haha ! at first mila senyum lah jugak kat dia sbb tawu die tu *budak lagi ,kawan adik mila tu !then ,bila dengar die ckp mcm tu ,mmg tak pandang lagi dahh ! huhu .then mama ckp ,"amboi ..kecik2 dah pandai ye " .huhh .geram je mila dengan budak tu .mama gelak2 je ,lepas aunty lawra siap2 .then pergilah jogs dekat playground rumah fasa 2 ,mama dgn aunty lawra jumpa kawan,then ape lagi .ber chit-chat lah kat situ kan ,then mila teman maisara adik mila main swing.at first buat2 mcm teman lah kan ,then tgk kanan ,tgk kiri ..ada kids* je ,whoahh ..TERjoin sekali .tak sengaja.haha! buat muka tak malu je kan ,err .actually rindu zaman kids nihh .sbb kids takde masalah !tak mcm sekarang ,semua nak kene fikir .well ,pergi pukul 5 ,lepas habis jogs..balik dalam pukul 6.30 ptg ,then what ?TERtidur la ! haha .letih sangat kodd .TERpening kepala pulak kan ,yelahh sebab mila jarang jogs ,then tibe2 hari nie semangat kesukanan pulak ,mmg yelahh tak larat .haha !wee ,till here my post.i love today : )

2 comments: