vintage : )

why this ?haha .sebab mila just nak share kat blog sendiri yang semua stuff nie hobby baru mama ! err .mama dah obses dengan vantage nie .so ,yang jadi mangsa every week untuk lap semua nie ,siapa lagyy ?its me ! haha .well ,im happy doing that sbb semua nie cantik !my favourite stuff kan ,ade satu nie taw.kasut cinderella,but from vantage too laaa,superb lahh .cun habiss ,syg gila .nanti kalau ada time mila masukkan picture kat sini ,and one more stuff is bell .cun giler bunyi dia .comel sangat !haihh ,mila pun dah TERminat pulak kan ,huhu. habisslah ,now kat mana-mana mama busy nak cari new vantage and susun dekat rumah ,haishh .but its okay then ,semua stuff tu comel-comel laaa : ) hehe .okay freinds ,BYE : )

No comments:

Post a Comment