our SERVICE ,our GLORY : )

hello guyss ! this is my QM members .since QM dah move dari sukan dan permainan,now dah jadi satu badan khas dekat sekolahh untuk uruskan hal-hal sukan ,for short .tahun nie dah jadi pengawas sukan ,and i am the secretary ! hee : )this year mmg dah banyak changes ,and we will try to perform the bestt for our lovely school : )here are some pictures of us ,take a look !


QUATER MASTER !

bendahari qm : )

berangan main hockey ! haha
shame : )
our qm's gorgeous teacher !
what are you doing ajoe ?
cara menyapu yang paling ayu ! haha : P
wahh ,rajinnya cik mila !
work by work : )
half of qm's members : )
amboi ,semangat betul naib pengerusi nie !
comel nya tukang cat nie !
eh ,eh nak terjatuh pulakk ! haha :P
hardworkingg lahh: )

nothingg : )
pick the cone : )
aww ,pandang ape tu ha cik mila ?hehe .
peace !
grouping : )
aww ,rajinnya !
prasat & afiff : )
my junior : 0
my super twin !
perfect snap : )
putri azrieana and wanie !

i do love them !

LASTLY ,thank you for your attendance and well co-operate .BYE :D

sejuta cinta marshanda : )


satu lagi sinetron hot lakonan BAIM WONG ,haaa .i know sinetron ni best ! tapi frust gylaa tak dapat tengok .dah tu,petang2 mila selalu busyy + sekarang nie nak cari free time pun susahh ,jadual semua compact .nvm,view kat youtube jewlahh ,haha : 0 one more thing ,suka lagu dia .nice ! okayy ,pape pun kalau BAIM dgn marshanda ada ,mmg superb lahh sinetron nie kan ,hee :D .from baim's number ONE fans ,grr !pape jewlahh si mila nie ,bye guyss ! gtg :D

its my classmates : )

hello readers ! brought to you this new update about my class this year .5 SCIENCE 3 .i fallen in love with my class this year ,so happening at all .semua macam bersatu padu ! haha ,ayat SPM .huhu .last friday we all stay back and paint the class .warna hijau-hijau white .unic kan ? tapi ada half lagi tak habis kod .tak sempat sebab masa dah time.hee !gadis-gadis semua balut meja dengan wrapping paper yang very nice ! tengok lah sape yang pilih .bak kata umie ."bahagianya kelas korang" ! haha .like.like : )about study ? hmm .so far okay and so exiting .oh ya ,mila dah attend interview dengan cikgu faisal .fuhh .nervous !! but then ,mmg enjoy time interview.to cikgu faisal,thank you so much for giving me chance to be a prefect .next week dapat tag percubaan .wahhh .i can't imagine that .its really a big change in my life .from librarian to school prefect ,not much difference but still have own challenge .haha :D well ,i 'll try to put my best on duty .haaa ! nie semua classmate i yang happening tu ! actually nie gambar last year .tapi kitorang semua satu kelas lagi cuma ada 3 orang yang move keluar and 4 orang yang masuk .but still love it =) cheseeeeeee :D


birthday girl !


HAPPY BIRTHDAY DARLINGG ! heyy ,this is my lil sis ,abby aliah maisarah : ) ,she's 7 years old .she's crazy of pink stuff ,just look at her dress and shirt ,all in pink ! kalau boleh ,baju sekolah pun nak pink jugak ! ahaxx ,same goes to me ,like ss ,like lil ss laa !HAHA : )she's our beloved ,paling manja dalam family kitorangg .yelahh anak last kan .grrr.jelous,jelous,hehe.today 8 january 2011 is her birthday.p/s :may god bless you ,study hard okayhh .haaa ! remember .we all love you !! nak pergi celebrate nie ,kat mane ye ? surprise untuk abby ! just wait okay sayangg .HUGG and KISS for you :P bye !
from your lovely ss ,kak ngah .

new year ehh ?

hello !new year ehh ? haha ! i dont believe it ,i want 2010 back seriously .aaarr .this year will be my busy year .because i have to face S to the P to the M : ) hahh .so scaryyy !!! topic in form 5 not so tough,its lil bit easy than form 4 ,lama2 baru dapat idea,'ohh .patutlahh cikgu suruh belajar form 4 elok-elok sebabnya ,form 5 dah senang,buat revision je .nasib baik tak main-main time form 4 ! ahaaxxx ,tak main-main ke ? upssss .kinda long time mila tak buat blog post kan.grr ,actually busy with preparation of school and first week in school .how is my new year ? its great lahh !still at the same class ,5 Science 3 .freinds semua yang sama,form teacher is ustazah fadhilah .okay laaa.i like : ) and the sweet thing for this first month is ,FRIENDSHIP : )) semua ade new name .hazim dah jadi SEMAN .raja dah jadi LEMAN .farhana dah jadi CIK PEAH .tikah dah jadi CIK GAYAH .wanie dah jadi CIK JOYAH,putri dah jadi CIK TIMAH,ajoe dah jadi WAK JOE,ekin dah jadi CIK KIAH ,nina dah jadi CIK BEDAH, fazmiera dah jadi CIK TIPAH .and me ? they called me CIK SENAH PINK .hazim yang bagi nama tuh .ade ke patut dorang panggil mila senahh ,HAHA ! nie semua geng murai.com !HAHA !but ,nama-nama tu semua cute kan ,funny : ) heeeee .ouh yaaa .about my profession in school .mila dah quit from pps .hm ,actually sayang sangat nak tinggalkan ps ,tapi keputusan nie dah lama mila buat .i think this is the best choice for me while this year gonna be my last year in school ,so i want to take the oppurtinity to change my profession in school and gain new experience .insya_Allah .hey tomoroww hari untuk daftar koko .so ,mila nak fill borang dulu lahh ! hee .see you later LOVES : )