new year ehh ?

hello !new year ehh ? haha ! i dont believe it ,i want 2010 back seriously .aaarr .this year will be my busy year .because i have to face S to the P to the M : ) hahh .so scaryyy !!! topic in form 5 not so tough,its lil bit easy than form 4 ,lama2 baru dapat idea,'ohh .patutlahh cikgu suruh belajar form 4 elok-elok sebabnya ,form 5 dah senang,buat revision je .nasib baik tak main-main time form 4 ! ahaaxxx ,tak main-main ke ? upssss .kinda long time mila tak buat blog post kan.grr ,actually busy with preparation of school and first week in school .how is my new year ? its great lahh !still at the same class ,5 Science 3 .freinds semua yang sama,form teacher is ustazah fadhilah .okay laaa.i like : ) and the sweet thing for this first month is ,FRIENDSHIP : )) semua ade new name .hazim dah jadi SEMAN .raja dah jadi LEMAN .farhana dah jadi CIK PEAH .tikah dah jadi CIK GAYAH .wanie dah jadi CIK JOYAH,putri dah jadi CIK TIMAH,ajoe dah jadi WAK JOE,ekin dah jadi CIK KIAH ,nina dah jadi CIK BEDAH, fazmiera dah jadi CIK TIPAH .and me ? they called me CIK SENAH PINK .hazim yang bagi nama tuh .ade ke patut dorang panggil mila senahh ,HAHA ! nie semua geng murai.com !HAHA !but ,nama-nama tu semua cute kan ,funny : ) heeeee .ouh yaaa .about my profession in school .mila dah quit from pps .hm ,actually sayang sangat nak tinggalkan ps ,tapi keputusan nie dah lama mila buat .i think this is the best choice for me while this year gonna be my last year in school ,so i want to take the oppurtinity to change my profession in school and gain new experience .insya_Allah .hey tomoroww hari untuk daftar koko .so ,mila nak fill borang dulu lahh ! hee .see you later LOVES : )

4 comments: