kerinduan : (

*kenangan terakhir 2009 bersama ustazah tersayang.
salam semua ! malam nie nak buat post kejap .about ustazah habsiah : ) rindu ustazah sangat ! tadi text ustazah then ustazah reply ustazah rindu mila ,hmm .happy sebab ustazah tak lupakan orang kat sini !ustazah sihat je, ustazah sunyi kat sana,tak rapat dengan orang sana pun .tell you what ,kalau ada 3 permintaan yang boleh mila buat..salah satu nya ialah mila nak ustazah habsiah masuk balik sekolahh dan mengajar mila .tapi ......mungkin ke ? kalau nak cakap pasal rindu ,memang lah teramat rindu dengan ustazah ,DULU..bila jumpa ustazah kat sekolah mesti peluk cium ustazah ,SEKARANG..dah tak jumpa ustazah ! how i miss that momment :( DULU..mila selalu jumpa ustazah ,sharing story ,problem,everything !and ustazah selalu bagi advice.tapi SEKARANG..dalam phone jelahh.one more thing is her voice ! semua orang pasti rindu suara ustazah yang kuat tu ..hehe .DULU..bila masuk bilik guru ,tak pernah sunyi .mesti dapat dengar suara ustazah ,SEKARANG..tak lagi .hmm .mila nak jumpa ustazah sebelum SPM .yang tu memang PASTI .harap dapat jumpa lah kan .2009,2010 dah tinggal kenangan,walaupun tahun nie ustazah dah pindah ,ustazah selalu ada dalam hati mila .lupa ?mane boleh lupa dekat ustazah sebab ustazah lah guru yang selalu bagi semangat dekat mila bila mila give up .i'll never forget that .
p/s:sya rindu ustazah sangat-sangat ,takde sorang pun boleh ganti ustazah !

3 comments:

  1. rindu ustazah jugak!!!!
    rindu giler...
    memang, dulu, kalau masuk bilik guru tak sah klu tak singgah meja ustazah!!!
    time ustazah ajar kite dulu...
    best giler lah!!!!
    RINDUUUUU!!!

    ReplyDelete
  2. hmmm betul tu pika :( wow pika ! aku baru published ,kau org pertama respon .haha : ) gudnite : P

    ReplyDelete