today :D

heyy guyss ! opss ,assalamualaikum .hehe : ) hmmm ,how was you guys today ? okay ke ? heee .hope okay lahh kan ,i have some story to share with you all ,hmm .first of all ,about my class for today .we all satu kelas sepatutnya kene balik pukul 1.40 because ada class chemistry ,then ! we all kene stay dekat dalam chemistry lab tu sampai pukul 3.00 ptg ! haha ,just sebab we all slow sangat buat peka ! nahh ,kene lahh siapkan .keadaan dalam kelas time tu ,honestly ..HURU HARA ! hehe .semua rushing ,time tu jugak laa masing2 baru nak ingat kawan kan ? haha ! funny betul lahh .after teacher check ,then okayy .pass ! time tu rasa nak horeeyy je lahh kan ,haha ..nasib baik dah memang plan nak stay ,so takde lahh worried sgt time tu .after that ,we all went to carefour .err ,because farhana and me nak beli something .okayy .done ! jalan punya jalan ,terserempak pulakk dengan my classmate ,aiman .baru lepass cutting his hair .we all tanya kat mane cut rambut ? dia punya answer kan "kedai gunting rambut paling mahal sekali .kat situ lahh " haha .banyak lahh si aiman nie .sempat lagi nak buat lawakk kat situ jugak kan .then after that ,keluar dari carefour ..lapar lahh pulakk ! singgah makan dekat *bravo's lahh .heee .tell you what ! bila makanan we all dah sampai ,tiba-tiba cikgu marani kat sebelahh ! haha ,cikgu pun lunch kat situ jugakk .aduhh ,time tu ..putri ,tikah and me mcm malu2 sikit lahh kan ,huuuu :P .memang masin sangat lahh my mouth nihh .before tu dah agakk dahh 'entah-entah nanti terserempak dengan cikgu marani' nahhh .betul pulakk kan ! haha ,lepas makan ,bayar ,we all pergi lahh salam cikgu ,then tawu takk cikgu ckp apa ?"laaa ..dah bayar ke ? baru nak belanja tadi " HAHA ! kalau tawu tadi ,memang tak bayar DAHH ! hehe .was jokingg lahh : 0 .balik tu ,pergi lahh buat homework dekat rumah putri ,opsss .study ke ? haha ! actually .banyak menyembang dari study kodd .aiseee ! hee .opsssssss.almost forgotten ! hari nie dah dapat tag pengawas percubaan kat bawah nie .so so so nervous ! hmmm :( bila dah dapat niee ..does'nt mean i lupa terus kenangan time jadi pps dulu ,obviously nope ! i'll never forget the great experience .just that ,i need to change my proffesion and try something new .please don't get me wrong yaa : ) btw ,i hope everyting will be fine.ouh ya ,tengs to cikgu wan fadli too sebab wish congrates tadi .

hmmm ,okayy ..got to do somethingg .see you guyss soon !
bye :D

2 comments:

  1. hope mila dapat jadi pengawas yang baik..
    ngee~
    semoga berjaya.....

    ReplyDelete
  2. ouhh ,so sweet my dear ,thank you pika :D

    ReplyDelete