Lovely Day :D

Hello korangg! before i start my writing ,just want to say something .
FREEEEEE FROMM EXAMMM !!! Yeahhhhhhh :D
heyy ,tadi mila ,hana ,zana and fazmira pergi ke
popular bookstore .find this book ! tapi kehabisan stok ,frustrated ouhhh !!!! : (
of coz lah frust korangg ,peminat nora elena katakan ! Hee :P
akak kaunter tu cakap ,next week baru ada ,so .i must get it soon :D
Then ,just beli the latest novel from hot novelist,
Aisya Sofea lahhh !! my fav novelist ever .So ,belum
baca lagi lahh ..tapi sinopsis pun dah best !!

ni second book yang mila beli ..about freindship..
suddenly nak beli buku pasal freindship ni kan .
hmm..knp ?? rahsia princess merah jambu lahh !! :P
ouh you alls ,
actually mila pergi ke ioi mall tadi bertujuh ,
who is:Hana,Zana,Putri,Asrol and fazmiera.
then ? watch for this movie lahh :D hmm ,si
hana menangis bagai nak rak macamlah adam tu nak mati betul2 !
hahaha ,btw ..mmg sedih sangat movie nie.
Extra note : )
-have fun gilaaa hari ini .(yang nie mmg best )
-sangat penat tunggu bas .(banyak dugaan)
-no more u60 ! huhhh .(terpaksa mungkin).
-no more foodcourt ! ( like err )

Special words today : )
"Kau jangan buat malu aku boleh tak ? "
HAHAHAHAHA :D

Lastly ,mila nak bagi banyak LOVE
kat you alls..Thank you everyone !! -xoxo-

Happy Momma's Day : )

my mama when shes in form 5 : )ahakks ,kinda unbelievable ,
dulu mama form 5 ,now mila pulak in form 5 !
ouhh ,cepatnya masa berjalan .........


Mama ,I LOVE YOU SO MUCH .nothing can describing you .no one can replace you mama .sorry for all my wrongdoing .i need you all the times and i won't leave you for even 1 second .Tengs for your sweet care ,sacrifice ,and everything ! Mama ,today is your day .so i am proud to have a mama like you .you're just Amazing :D So ,i take this oppurtinity to wish you Happy Momma's Day : ) from your naughtyyy daughter ,Kak Ngah : )

Exam Ku !!

Bila Exam mid-year diawalkan ,satu class mengeluh panjangg..And i was like gambar kat bawah nie lahh .Haahh? exam ? Alaaaaaa .Haha .Semua my classmate dah buat muka tak ready and tak ready .including me !uhhhhhh .

BUT ! langkah seterusnya yang diambil adalah bertenang ,SENYUM ! dan memulakan ulangkaji pelajaran tingkatan 4 dan membuat latihan topik tingkatan 5 yang killer2 semuanya .Jangan panic ! walaupun mila sebenarnya panic ! (huu ,cover sebaik mungkin) Heee .Lihat gambar di bawah ,Relaxx je kan ?Just Study Smart : D

TAPI..kalau tak dapat result bagus macam mana ? Tak nak menangis macam niee !! malu lahhhh ,
Ataupun ,dissapointed macam nie .OH NO ! Scarry lahh .
Tak nak ,Tak nak ,Tak nak !!!
So ? apa perlu dibuat ? Study sampai dapat back up semua topic balik ,jangan sampai over tension ,nanti dari nak lulus TERfail karangg baru tawu .ingat mila !! jangan tension-tension .Relax okay ?my kaunselor cakap :Kalau dah usaha,Insya_Allah kita akan dapat balik apa yang kita usahakan ,kalau baik niat kita ,baik lahh ganjaran yang akan kita dapat .So ! Mila nakk muka bahagia macam nie nanti bila dapat result ,markah yang boleh bawa mila terbangg ! Huu .


Lastlyy..Mila nak minta maaf kalau ada yang terkasar bahasa ,kalau ada yang mila kecilkan hati korang ,Kepada keluarga tercinta terutama Mama ,Abah ,Along ,Adik,Abby, Nenek , Atuk ..Doakan kak ngah okayy !!! i'll do my best for our family :D kepada cikgu2 pulak ,terutama cikgu mahani ,cikgu wan fadli ,cikgu habsiah dan semua cikgu yang pernah mengajar mila ,Doa_doakan lah ya ? Minta dihalalkan semua ilmu dan harap yang terbaik .kepada kawan-kawan ,sama-samalah kita berdoa dan Semoga Berjaya !!Okayhh korang ,mila harus study kan ?korang pun ,Sooo .till here and please make some effort ! Bye :D ALL.THE.BEST : )

Kem Kepimpinan Pengawas Sekolah 2011 : )

Hyee :D on 29 april,30 april and 1 may yang lepas ,mila pergi camp kepimpinan pengawas sekolah tahun 2011 dekat ampang pecah ,KK selagor .Actually ,tempat tu dah pernah pergi time 2008 ,so memang exited lah nak tengok tempat tu balik kan ? btw ,dalam bas memang best ..tapi lama sangatt .so start to boring lahh ,tapi tengah2 highway tu dah start happening balik ,ouh ! btw ,bas kitorang ada stewerdess tawu tak ? hot kan ? haha : ) hmm ,bila dah sampai kitorang diarahkan bergerak ke dewan and dibahagikan dorm .Amin ! dapat dorm sama dengan geng-geng mila .Suka.suka.suka !!facy-facy semua best jugakk . malam hari pertama tu kitorang dibahagikan kumpulan pulakk,okay yang nie sedih sikit ..sebab tak dapat sama !! and unfair sebab farhana dapat geng dengan aeni .Jelous sudahh ! btw ,my WHATEVER mates terdiri daripada hakim ,syamil ,amanda,syamimi,alyaa,athirah and others .(tak ingat) haha ,teruk kan ? :P And group kitorang dapat number 6 .kumpulan 6 then win pun number 6 jugakk .Cool kan ? HAHA.hari kedua lagi banyak aktiviti and cabaran-cabaran yang sangat menduga kitorang .masuk hutan yang penuh dengan pacat dan lintah ,redah sungai yang sangat deras .Huhh .sangat mencabar ! Best gilaaa lahh !Makan bawang untuk mini explorace ,Huishhhh .Gelii je denga kan ? then ,kena makan roti belacan .haishh .lagi lahhh !!!! Redha je lahh time tu kot ,Malam hari sabtu ,dikejutkan oleh sesuatu ,dan sesuatu itu mengenai ketua kitorang .Shh .biarlah rahsia ,yang tawu tu tawu lahh .Ahakkss .Yang paling best ,kena meniarap atas tar yang dipenuhi air ,Best kan ? kan ? korang mesti exited nak rasa ? hahahaha .btw .demi ketua ,i sanggup ! Ecehh ,Drama lebih you ! hishh .betul lahh ,sanggup taw demi mempertahankan ketua kitorang ,Baik kan ? Hmmm .Esoknya ada mini obstacle dengan fying fox .Whaaaasss ,Scarrryyy gilaaa kat atas menara tu .memang gayat teramat sangat ,nasib baik ada my group mates ,exspecially Amanda .Tengs Sweetiyy .Huishh .kalau sorang2 memang tak tawu dah nak cakap apa .tu pun dah menangis bagai kat atas tuh ,At last abang zack tolak je mila ,sebab dah takut sangat nak gerak sendiri .Tell you what ,Darah rasa mcm dah turun semua ! Haha .jantung rasa mcm dah berhenti .Dahsyat tak dahsyat lahh .Haha .tapi i buat ehh ? terror kan ? :P Okayy .memang banyak kenangan dan pengajaran kat kem nie .kalau nak tengok gambar ,boleh scroll di bawah . Tengs for your attention ,Readers ku !

Ini rumah orang Asli kat dalam hutan yang kitorang pergi tu ..
Asli kan ?
Nie gambar time nak bertolak dari sekolah : )
Dalam Bas :)
Tertidur lah !sampai tak sedar dorang captured ,yang kaki kat ats tu atikah !
hahaha .lasak betul ,jahat betul !( malu :P )
Kitorang lahh : )
Hari terakhir .Peserta yang naik Bas C : )

*Ouhya ,kalau dapat new picture lagi ,nanti mila upload ehh .So yeah .TQ :)

QM vs SR : )

Heyy Heyy ,nothing much to say ,tapi just nak update my activity last last week ! ahakks ,sorry .busy sangat sampai tak sempat nak update ,okay now i did kan ? hmm .last last friday lahh ,Quater Master ada buat mini bowling match dengan Sidang Redaksi. so ,QM vs SR lahh .sape menang ? ahhhh !!! SR lahh ,dorang banyak terror lahh !! happening taw ,best gilaa hang out dengan semua .hmm ,okayy .try lah view all the pictures okay .Bye Darlingsss : )
farhana & syarmila : )
The Jinjer's :P
My super twin : )
special captured by Mr.Ajoe : )
having lunch together : )

cikgu normawati & cikgu rozainah : )
Havoc part of Aeni : )
ouh ,ada style tak ? Hee :P
its me !
The Gadis : )

Atikah & Atika : )