Kem Kepimpinan Pengawas Sekolah 2011 : )

Hyee :D on 29 april,30 april and 1 may yang lepas ,mila pergi camp kepimpinan pengawas sekolah tahun 2011 dekat ampang pecah ,KK selagor .Actually ,tempat tu dah pernah pergi time 2008 ,so memang exited lah nak tengok tempat tu balik kan ? btw ,dalam bas memang best ..tapi lama sangatt .so start to boring lahh ,tapi tengah2 highway tu dah start happening balik ,ouh ! btw ,bas kitorang ada stewerdess tawu tak ? hot kan ? haha : ) hmm ,bila dah sampai kitorang diarahkan bergerak ke dewan and dibahagikan dorm .Amin ! dapat dorm sama dengan geng-geng mila .Suka.suka.suka !!facy-facy semua best jugakk . malam hari pertama tu kitorang dibahagikan kumpulan pulakk,okay yang nie sedih sikit ..sebab tak dapat sama !! and unfair sebab farhana dapat geng dengan aeni .Jelous sudahh ! btw ,my WHATEVER mates terdiri daripada hakim ,syamil ,amanda,syamimi,alyaa,athirah and others .(tak ingat) haha ,teruk kan ? :P And group kitorang dapat number 6 .kumpulan 6 then win pun number 6 jugakk .Cool kan ? HAHA.hari kedua lagi banyak aktiviti and cabaran-cabaran yang sangat menduga kitorang .masuk hutan yang penuh dengan pacat dan lintah ,redah sungai yang sangat deras .Huhh .sangat mencabar ! Best gilaaa lahh !Makan bawang untuk mini explorace ,Huishhhh .Gelii je denga kan ? then ,kena makan roti belacan .haishh .lagi lahhh !!!! Redha je lahh time tu kot ,Malam hari sabtu ,dikejutkan oleh sesuatu ,dan sesuatu itu mengenai ketua kitorang .Shh .biarlah rahsia ,yang tawu tu tawu lahh .Ahakkss .Yang paling best ,kena meniarap atas tar yang dipenuhi air ,Best kan ? kan ? korang mesti exited nak rasa ? hahahaha .btw .demi ketua ,i sanggup ! Ecehh ,Drama lebih you ! hishh .betul lahh ,sanggup taw demi mempertahankan ketua kitorang ,Baik kan ? Hmmm .Esoknya ada mini obstacle dengan fying fox .Whaaaasss ,Scarrryyy gilaaa kat atas menara tu .memang gayat teramat sangat ,nasib baik ada my group mates ,exspecially Amanda .Tengs Sweetiyy .Huishh .kalau sorang2 memang tak tawu dah nak cakap apa .tu pun dah menangis bagai kat atas tuh ,At last abang zack tolak je mila ,sebab dah takut sangat nak gerak sendiri .Tell you what ,Darah rasa mcm dah turun semua ! Haha .jantung rasa mcm dah berhenti .Dahsyat tak dahsyat lahh .Haha .tapi i buat ehh ? terror kan ? :P Okayy .memang banyak kenangan dan pengajaran kat kem nie .kalau nak tengok gambar ,boleh scroll di bawah . Tengs for your attention ,Readers ku !

Ini rumah orang Asli kat dalam hutan yang kitorang pergi tu ..
Asli kan ?
Nie gambar time nak bertolak dari sekolah : )
Dalam Bas :)
Tertidur lah !sampai tak sedar dorang captured ,yang kaki kat ats tu atikah !
hahaha .lasak betul ,jahat betul !( malu :P )
Kitorang lahh : )
Hari terakhir .Peserta yang naik Bas C : )

*Ouhya ,kalau dapat new picture lagi ,nanti mila upload ehh .So yeah .TQ :)

2 comments:

  1. laluan jungle trekking mcm dulu jugak ke?

    ReplyDelete
  2. yup ,sama : ) cuma kali ini singgah kat air terjun and ada aktiviti river crossing kat dalam hutan .

    ReplyDelete