Boleh saya beli hati baru ?

hello .Hmm ,firstly nak explain,post kali ini lebih kepada luahan perasaan.Wahh .Segala ayat yang ditulis tiada kena mengena dengan siapa siapa pun.Tapi kalau ada yang terasa,awal-awal mila say sorry okay .yelah ,manalah tawu.Hati orang..kita tak boleh nak predict.am i right ? Okay .This is just my favour,i would like to buy a new heart..can i ? yeah . i already know the answer. Sah sah impossible ! Kenapa mila nak hati baru ? Hmm..sebab hati sekarang nie dah banyak kali injured.Heee.Kalau lah ada kedai yang boleh jual benda-benda pelik macam nie,i'll be the first person to buy the stuff ! What kind of heart i want ? Hmm .Mila nak hati yang tak mudah terasa,yang tak mudah menangis,yang tak lemah,dan yang tak tak semuanya=__=.Kenapalah ada saja individu yang nak bagi hati orang accident ! eyy . jahat betul lahh .dah buat orang nangis,lepas tu call ambulans. Ouh ,sangat "responsible" .Lalalalala. Mila tawu you all tak faham . Ahakhhs.orang tengah kecewa memang macam nie lah ..eh jap,kecewa ? Ahh .bila masa pulak orang kecewa nie ? Errrrr . Gila lahh macam nie .Dari terus mengarut ,i'll stop.Thank you : )

Saje ,nak jadi SWEET kejap :P


Hmm.Ini adalah dua orang kakak QM yang mila sayang .Ehh bukan kakak but Mak Cik ! haha .sorang mak cik gayah,sorang lagi mak cik joyah.. hishh ape lah dorang nie .nama kampung.com sangat kan ? Heeee.tiba-tiba teringat kenangan main bowling nie .We all sanggup jalan kaki nie dari rumah Faz ,nak ke terminal .Huhh .dahsyat kan ? IOI punya pasal lah kan .haha .kelakar betul .mak cik dua orang ni lah jadi guardian mila sepanjang kat IOI .Mama wanie ! Heeee .Hmmmmm . jangan marah korang ,KAK mila gurau je . Iesssshehehe.Apa-apa pun ,Mila sayang mereka sangat-sangat even mulut mereka mcm makcik makcik . Wahh , hahahaha . ini bukan nak jadi sweet dah tapi dah terlampau "sweet" . Gahahahahaha . Korang korang ,jangan marah yeeee . ish (takutlah pulak dorang marah) haha . Alright my darling ? x0x0: )

Ramadhanku..kali ini : )

Salam Ramadhan buat semua ! mungkin agak lambat untuk mila buat post ramadhan kali ini ,tapi memadai lah sekadar untuk mengingati kalian semua : )Ramadhan kali ini memberi seribu satu makna dimana mila harus membahagikan beberapa tugas dan tanggungjawab.Tanggungjawab yang perlu dilaksanakan ke atas_NYA,tugas terhadap Abah dan Mama serta tugas sebagai seorang calon SPM 2011. Ahah, memang banyak sangat dugaan dalam bulan puasa ni..sedar tak sedar kita telah pun berada di minggu terakhir Ramadhan,rasa sedih mula menghampiri diri ,kerana tidak lama lagi Ramadhan akan pergi...Teringat kembali kenangan berpuasa masa zaman kanak-kanak dulu,mila dengan kakak berpakat nak curi minum air. Ya ,memang rancangan tu berjaya..tapi ....Oh OOO...ketahuan lagi !! haha ,sangat kelakar bila diingatkan balik .Dan semua pengalaman tu ,menjadikan mila seorang yang lebih dewasa.Semakin hampir kita dengan hari kemenangan,semakin resah mila dibuatnya ! mana tidaknya,seminggu beraya ? memang tak jadi minggu raya ,tapi minggu update segala notes . Heee .Buka je sekolah ,terus trial SPM.Bergetar jiwa dibuatnya, HAHA.Cuma .. apa yang mila harapkan kali ini ,mila dapat buat yang terbaik untuk exam kali ini ,sokongan daripada insan-insan terdekat amat dihargai <3 Akhir kata ,semoga semua pembaca blog mila akan terus menjalani ibadah puasa dengan baik dan semoga apa yang dirancang berjalan dengan lancar.

Salam Sayang,

--Syarmila Atika--