Boleh saya beli hati baru ?

hello .Hmm ,firstly nak explain,post kali ini lebih kepada luahan perasaan.Wahh .Segala ayat yang ditulis tiada kena mengena dengan siapa siapa pun.Tapi kalau ada yang terasa,awal-awal mila say sorry okay .yelah ,manalah tawu.Hati orang..kita tak boleh nak predict.am i right ? Okay .This is just my favour,i would like to buy a new heart..can i ? yeah . i already know the answer. Sah sah impossible ! Kenapa mila nak hati baru ? Hmm..sebab hati sekarang nie dah banyak kali injured.Heee.Kalau lah ada kedai yang boleh jual benda-benda pelik macam nie,i'll be the first person to buy the stuff ! What kind of heart i want ? Hmm .Mila nak hati yang tak mudah terasa,yang tak mudah menangis,yang tak lemah,dan yang tak tak semuanya=__=.Kenapalah ada saja individu yang nak bagi hati orang accident ! eyy . jahat betul lahh .dah buat orang nangis,lepas tu call ambulans. Ouh ,sangat "responsible" .Lalalalala. Mila tawu you all tak faham . Ahakhhs.orang tengah kecewa memang macam nie lah ..eh jap,kecewa ? Ahh .bila masa pulak orang kecewa nie ? Errrrr . Gila lahh macam nie .Dari terus mengarut ,i'll stop.Thank you : )

4 comments:

  1. nak hati baru? mai beli kat Mail dua rm1 jer...hahaha...

    ReplyDelete
  2. haha . awat murahh sangat ? haha . bolehlah .nak tiga okay :D haha .

    ReplyDelete
  3. boleh..
    amik free je kat kedai akak ye,

    :)

    ReplyDelete
  4. ouh , okay2 , esok saya datang ambil .baguslah akak ada jual hati . haha : )

    ReplyDelete