Saje ,nak jadi SWEET kejap :P


Hmm.Ini adalah dua orang kakak QM yang mila sayang .Ehh bukan kakak but Mak Cik ! haha .sorang mak cik gayah,sorang lagi mak cik joyah.. hishh ape lah dorang nie .nama kampung.com sangat kan ? Heeee.tiba-tiba teringat kenangan main bowling nie .We all sanggup jalan kaki nie dari rumah Faz ,nak ke terminal .Huhh .dahsyat kan ? IOI punya pasal lah kan .haha .kelakar betul .mak cik dua orang ni lah jadi guardian mila sepanjang kat IOI .Mama wanie ! Heeee .Hmmmmm . jangan marah korang ,KAK mila gurau je . Iesssshehehe.Apa-apa pun ,Mila sayang mereka sangat-sangat even mulut mereka mcm makcik makcik . Wahh , hahahaha . ini bukan nak jadi sweet dah tapi dah terlampau "sweet" . Gahahahahaha . Korang korang ,jangan marah yeeee . ish (takutlah pulak dorang marah) haha . Alright my darling ? x0x0: )

No comments:

Post a Comment