Jamuan Pengawas Sekolah 2011 :D

Hye !! okayhh,now cik princess nak update about jamuan pengawas sekolah untuk tahun 2011 nie lahh. Happening kan ? Hmm.this is my first attend for prefect's council.Seriously nervous.haha .Even cikgu faisal could even see me in that way . Gahahaha. i tak naik bas lahh .which is terlepas satu memmory.Ahahh.its okay,jealous lah tengok my siblings bergambar dalam bas : ( haha .Ala ,takpe..at least i dapat spent time dengan my siblings dekat sana.Err.i came late tauu ,bila nak masuk hall ..Huhh ! Memang nervous lah kan,tak dapat dengar ucapan kp :( hmm.never mind lahh.lagipun,bukan sengaja pun kan cikgu faisal ? Hahaha.Thanks for the transport service : )) what ? tempat jamuan nie ? hee.sorry ,lupa nak cakap.."HOTEL HOLIDAY VILLA" .nice place lahh .Theme? 'formal colourfull'.Hmm okay2..you wanna see the pictures? have a look :D

mila,shafa,cikgu faisal and cikgu fadli : )
the prefects
first performance
Bacaan sajak from Dekma : )
Ye ..cik princess and siblings buat performance!
tak percaya kan ? haha . masa nie tengah nyanyi lagu
MUDA by hujan .
give a hand together
Happyyyyy
Okay,time ni lagu kedua..TENTANG BULAN.
Air mata kami..
I miss them so badly : (
the food
Dessert
Hmm.Ayu tak ? Haha. Makan je keje ! hello,nie first round okay.
Kakak : first round kan ? iee .kakak nie,secret lahh sikit .hee.
Tak banyak pun ,still mengamalkan menu diet yang sihat.HAHA
Model of the food,Haha.
Pinky strawberry ice-cream and i lovydd !
Sape punya wedding pulak nie? Haha.!

AND...
PHOTOSHOOT TIME !!
one
two
three
Haihh ,at first iman & rusyaidi je nak tangkap gambar,last2..
nahhh! semua interframe ! Hahahaha :D
Happy Family kan ? hee.will miss you again.Lots of LOVE,sya : )
(ustazah habsiah & cikgu faisal)
The Charlies wannabe.
Pose 1
pose 2
pose 3

Last pose

conclusion : Ye,cik princess tak pakai serba pinky sebab nak keluar sikit dari tema cik princess.Sometimes pakai blueish style pun nice jugak kan ??? Hahaha .Ramai kot yang pelik..so i just can tell you this :P
~24 september 2011~

Raja Drama+Ratu Drama = ???



CIK PRINCESS :korang2..tadi cik princess nampak ada pasangan bahagia.."Raja Drama dan Ratu Drama" .omg !/ dorang sweet sangat kot ! dengan ikhlas cik princess lihat dari jauh,dan pamerkan senyuman yang tersangatlah gorgeous..jangan marah cik spicy !
CIK SUGAR :ouh yeke ? kat mane ? Eeyyy. apesal lah dengan pasangan bahagia tu ?? tak sukanya !
CIK CHEESE : oUh yeke ? Hmm ...(cik cheese mcm no comment je dan sibuk dengan projek terbarunya)
CIK PRINCESS: hmm,yelahh ! apa lagi cik princess nak cakap..? benda dah depan mata cik princess nampak..apa yang perlu cik princess confused lagi ? lupakan jelah drama sebentar tadi tu..

lOKASI : Pinkycountry.....cerita pun bersambung lagi..

CIK PRINCESS : Cik Cheese ! cuba lihat di sebelah kiri anda !!
CIK CHEESE : mana2 ? takde pape pun ?
CIK PRINCESS: haihh,cik cheese nie tak twu kiri dan kanan ke ??
CIK CHEESE :yelah ,kata sebelah kiri ,kalau sebelah kiri ..ada cik princess jelah ! apelahh ...
CIK PRINCESS: Dengan muka selamber cik princess cakap " saje nak test cik cheese tadi " malu nyaa salah direction! haha ,okay2 .cuba cik cheese tengok sebelah kanan : )
CIK CHEESE : dengan wajah yang memang selalu macam cheese,ouhh ! i saw the RATU DRAMA !! (alahai,cik cheese nak speaking lah pulak )
CIK PRINCESS : Hmm , ya..si ratu tengah gelak-gelak..bahagia nya hidup dia kan cik cheese ? tapi dah kata pun ratu drama,berdrama jelah kerja dia .betul tak ? hahahaha .

5 minit kemudian..
Ratu Drama pun lalu di depan Raja Drama,macam biasa..adegan berbalas senyuman mestilah ada ! Huu .cik princess jealous ? HELLO,EXCUSE ME . cik princess tak heran ! hmm..yeke..tak heran ???

CIK SPICY : Dengan tangan di pipi dan meniru gaya sehabis cun si ratu drama..
CIK PRINCESS : dah tergelak tak ingat orang kiri kanan !
CIK CHEESE : (macam tengah layan perasaan) tapi cik cheese pun gelak..hm kelakar sangat lah tu !
CIK SUGAR : pergi menjerit tak tentu pasal ,masalah jiwa kot si cik sugar nie .Heeheehee.

End of the story...
KAMI SEMUA GELAK BERAMAI-RAMAI DAN TAK TENSION LAGI : ))

Moral of the story..
Jadilah diri sendiri,tak perlu bagi alasan yang tak berapa nak logik tu kan..semua orang pandai menilai dan jawapan untuk Raja Drama+Ratu Drama..mestilah = sesuai sangat" (dengan muka sehabis ikhlas campur-campur menyampah) hahahahaha .

P/s: kepada rakan-rakan cik princess yang faham,thank you sangat ..tapi untuk yang tak faham,faham-faham kan jelah ye.. Heeeeee.Kbye readers !

Raya Moden : )

Salam buat semua pembaca ! 11 september hari tu..kawan-kawan mila datang beraya ke rumah mila..kenapa raya moden? hmm..sebab dah takde ketupat rendang lagi.haha.yelah,dah banyak hari raya kan..haihh.siap ada konvoi kereta+motor .Haruslah meriah tauu ! wanna see the pictures ? Senyum dulu okay.Senyum je..tak perlu kata apa-apa. Hahaha .Okay,enjoy to see the pictures !!

Theme : Kampung Dish .(Nasib baik my freinds semua
berjiwa kampung .Haha. kalau tak ..tak ke mila kena beli
subway ? haii mila..dalam banyak2 fastfood..subway jugak kau pilih..)
Muka happy dorang tengah makan.Hmm.Lapar lah tu!
Paling semangat makan,yusuf lah tu.sampai angkat tangan! hee.
Haii.cik bedah mana lah pakai baju hijau tu,cantik semacam ! haha.
Hello ! saya sayang iqin : )
Boyfreinds
Sesi makan bersama tetamu ,Haha .mila,mila..kata lah kau pun lapar !
kalau boleh,saya nak tersenyum macam ni setiap hari !
Lepak tengok "Nana Tanjung"
Khairul,sedap ke mila masak tu ? Ekhem !
Apakah ini ? Jengg !
Mirul jeles lah tu ! haha .
Tak berjanji..tapi tiba2 baju sama colour pulak youu ! haha.
Ha..memang budak nie.orang pandang depan,dia nak jugak pandang belakang.
Gila camera lah tu !
Ramai-ramai ambil angin tepi tasik..
Ala candid gitu ..
wani,mila,zana dah okay dah senyum..tiba-tiba ada
budak sesat buat muka sedih ! haiyaa.buat rosak gambar je.Haha.
Dalam gelak tawanya,ada yang tersembunyi..
By YUSUF !(si photographer hebat lagi terstyle)
ada nampak budak pakai baju kotak2 tak? haha.
Aww .so sweet ,Yusuf and me . I love this : )
Okay. Kelakar tapi cantik : )

Akhir kata ,Terima kasih ye kepada rakan-rakan baik yang sudi datang ke rumah,credit to : "Farhana,Hazwani,Iqin,Zana,Shafa,Yusuf,Azman,Mirul,Khairul,Khairil,Asronizan,Ahmad and Shahrin"
Ada masa,jangan lupa datang lagi !! SAYANG ANDA SEMUA : ))