Raja Drama+Ratu Drama = ???



CIK PRINCESS :korang2..tadi cik princess nampak ada pasangan bahagia.."Raja Drama dan Ratu Drama" .omg !/ dorang sweet sangat kot ! dengan ikhlas cik princess lihat dari jauh,dan pamerkan senyuman yang tersangatlah gorgeous..jangan marah cik spicy !
CIK SUGAR :ouh yeke ? kat mane ? Eeyyy. apesal lah dengan pasangan bahagia tu ?? tak sukanya !
CIK CHEESE : oUh yeke ? Hmm ...(cik cheese mcm no comment je dan sibuk dengan projek terbarunya)
CIK PRINCESS: hmm,yelahh ! apa lagi cik princess nak cakap..? benda dah depan mata cik princess nampak..apa yang perlu cik princess confused lagi ? lupakan jelah drama sebentar tadi tu..

lOKASI : Pinkycountry.....cerita pun bersambung lagi..

CIK PRINCESS : Cik Cheese ! cuba lihat di sebelah kiri anda !!
CIK CHEESE : mana2 ? takde pape pun ?
CIK PRINCESS: haihh,cik cheese nie tak twu kiri dan kanan ke ??
CIK CHEESE :yelah ,kata sebelah kiri ,kalau sebelah kiri ..ada cik princess jelah ! apelahh ...
CIK PRINCESS: Dengan muka selamber cik princess cakap " saje nak test cik cheese tadi " malu nyaa salah direction! haha ,okay2 .cuba cik cheese tengok sebelah kanan : )
CIK CHEESE : dengan wajah yang memang selalu macam cheese,ouhh ! i saw the RATU DRAMA !! (alahai,cik cheese nak speaking lah pulak )
CIK PRINCESS : Hmm , ya..si ratu tengah gelak-gelak..bahagia nya hidup dia kan cik cheese ? tapi dah kata pun ratu drama,berdrama jelah kerja dia .betul tak ? hahahaha .

5 minit kemudian..
Ratu Drama pun lalu di depan Raja Drama,macam biasa..adegan berbalas senyuman mestilah ada ! Huu .cik princess jealous ? HELLO,EXCUSE ME . cik princess tak heran ! hmm..yeke..tak heran ???

CIK SPICY : Dengan tangan di pipi dan meniru gaya sehabis cun si ratu drama..
CIK PRINCESS : dah tergelak tak ingat orang kiri kanan !
CIK CHEESE : (macam tengah layan perasaan) tapi cik cheese pun gelak..hm kelakar sangat lah tu !
CIK SUGAR : pergi menjerit tak tentu pasal ,masalah jiwa kot si cik sugar nie .Heeheehee.

End of the story...
KAMI SEMUA GELAK BERAMAI-RAMAI DAN TAK TENSION LAGI : ))

Moral of the story..
Jadilah diri sendiri,tak perlu bagi alasan yang tak berapa nak logik tu kan..semua orang pandai menilai dan jawapan untuk Raja Drama+Ratu Drama..mestilah = sesuai sangat" (dengan muka sehabis ikhlas campur-campur menyampah) hahahahaha .

P/s: kepada rakan-rakan cik princess yang faham,thank you sangat ..tapi untuk yang tak faham,faham-faham kan jelah ye.. Heeeeee.Kbye readers !

4 comments:

  1. yes!
    got it..
    sesuai sgt lah tu mereka..

    :DD

    ReplyDelete
  2. post ini hanyalah kenangan semata - mata..
    tiada lagi ratu darama dalam hidup kami..
    tetapi pink country masih wujud..
    sekian..
    wabilahitaufikwalhidayah..wassalamualaikumwarahmatullahiwabarakatu. :D

    ReplyDelete
  3. Apesal pulak takde ? suka hati i lah . ERR , haha. yupp ! pinky country haruslah ada : ) kalau tak ,mana cik princess nak tinggal ? Haha:D

    ReplyDelete