Raya Moden : )

Salam buat semua pembaca ! 11 september hari tu..kawan-kawan mila datang beraya ke rumah mila..kenapa raya moden? hmm..sebab dah takde ketupat rendang lagi.haha.yelah,dah banyak hari raya kan..haihh.siap ada konvoi kereta+motor .Haruslah meriah tauu ! wanna see the pictures ? Senyum dulu okay.Senyum je..tak perlu kata apa-apa. Hahaha .Okay,enjoy to see the pictures !!

Theme : Kampung Dish .(Nasib baik my freinds semua
berjiwa kampung .Haha. kalau tak ..tak ke mila kena beli
subway ? haii mila..dalam banyak2 fastfood..subway jugak kau pilih..)
Muka happy dorang tengah makan.Hmm.Lapar lah tu!
Paling semangat makan,yusuf lah tu.sampai angkat tangan! hee.
Haii.cik bedah mana lah pakai baju hijau tu,cantik semacam ! haha.
Hello ! saya sayang iqin : )
Boyfreinds
Sesi makan bersama tetamu ,Haha .mila,mila..kata lah kau pun lapar !
kalau boleh,saya nak tersenyum macam ni setiap hari !
Lepak tengok "Nana Tanjung"
Khairul,sedap ke mila masak tu ? Ekhem !
Apakah ini ? Jengg !
Mirul jeles lah tu ! haha .
Tak berjanji..tapi tiba2 baju sama colour pulak youu ! haha.
Ha..memang budak nie.orang pandang depan,dia nak jugak pandang belakang.
Gila camera lah tu !
Ramai-ramai ambil angin tepi tasik..
Ala candid gitu ..
wani,mila,zana dah okay dah senyum..tiba-tiba ada
budak sesat buat muka sedih ! haiyaa.buat rosak gambar je.Haha.
Dalam gelak tawanya,ada yang tersembunyi..
By YUSUF !(si photographer hebat lagi terstyle)
ada nampak budak pakai baju kotak2 tak? haha.
Aww .so sweet ,Yusuf and me . I love this : )
Okay. Kelakar tapi cantik : )

Akhir kata ,Terima kasih ye kepada rakan-rakan baik yang sudi datang ke rumah,credit to : "Farhana,Hazwani,Iqin,Zana,Shafa,Yusuf,Azman,Mirul,Khairul,Khairil,Asronizan,Ahmad and Shahrin"
Ada masa,jangan lupa datang lagi !! SAYANG ANDA SEMUA : ))

6 comments:

  1. rindu nak gi rumah mila....
    heheh
    :DD

    ReplyDelete
  2. ouh..mila pulak teringin nak pergi rumah baru pika: ) Hee. rindu kan time kita berempat lepak kat tasik,Pika,Huda,Izzati and mila . Hmm ..tapi izzati dah pindah :( and kita bertiga pun dah jarang berjumpa kan..dah tak rapat macam dulu..Rindunyaaaa..... Huu . Tapi kalau rindu ,datanglah ..boleh posing2 kat tasik lagi kan. Ahahaha : )

    ReplyDelete
  3. nak datang rumah...
    datang la...
    datang ramai-ramai!!!

    hahahah..
    ape salah nye...
    kite lepak kt tasik lagi
    kite buat vedio lagi!!!
    :DDD

    ReplyDelete
  4. hee. kena tunggu pika buat open house dulu lerr..Ya ! kali nie..viedo tentang cinta lgi ke? Haha . Yang penting...Kita enjoy !! hahahahhaa.

    ReplyDelete
  5. saya sayang awak juga.
    untung lah,,

    :DD

    ReplyDelete
  6. apa yang untungnya darlingg oi ? haha : )

    ReplyDelete