Cik Princess & Bowling :D

Hyee awak-awak semua : ) Why this picture ? Ala saje .sebab nak tunjuk ke-terror-an cik princess bermain bowling..tgk tu sampai gff cik princess pun thumbs up tauu .that means..cik princess terror sangat lah tu ! hahaha.Btw,misi utama post ni..just want to say that i miss to play bowling lagi lahhh .Dah lama nie tak pergii.selalu main guna bola number berapa ? Cehh .jangan tanya okayy.yang paling berat tu lah cik princess suka pakai ! ( Haha ,tak payah hipokrit boleh tak? sebenarnya..bola yang paling ringan pun ! ) haha. tu pun tak berapa nak larat lah kan . Ala ,takpe ..cik princess saje je tak nak show off . Heeee .MAMA,i want to play bowlingg !! Boleh takk ?? Haishh ,soalan yang tak berani ditanya face to face dengan mama.Ha ! tawu takut ,yelahh .nak SPM pun kan .Memang nak kena lah kalau tanya question macam tu .Huhh :D Gang bowling semua..nanti lepas SPM hari-hari kite pergi nak ? Haaa .Baru best ! Ala...ada orang dapat PLKN lah pulakk.."WANIE" ,plkn telah menghalang kite untuk bermain bowling sama-sama . Wahh . habis tu siapa nak teman cik princess ?? kalau ada yang nak teman,biarlah yang terror-terror sikit ehh ? kalau biasa-biasa je takpelah...(Amboi cik princess,mcmlah terror sangat pun) haha .im just kidding : ) Hmm .so,mmg kena sacrifice betul lah .never mind.Cik princess okay je :D

No comments:

Post a Comment