Comel lah awak ni :D

Hye lovely ! hee .post kali ni cik princess nak cerita pasal adik angkat cik princess,Nuaeem Irfan or his nick name,Dekfan.Comel kan ? Hee . suka suka suka kat budak nieee. Tapi sekarang cik princess dah jarang jumpe lahh.parents die busyy ,tak boleh nak bawa ke rumah cik princess selalu . Ouh ,nie lah abang Dina :D dorang comel-comel kan ? Dina yang mana ? Ala,tengok lah post2 sebelum ni..cik princess ada buat pasal Dina .Hmm to remind you..Nurin Irdina dekat bawah ni..Comel kan ? kan ????
To be honest ,rindu tau dengan baby dua orang niee. Yeee . Baby yang so cuteeeee .Btw,kak ngah suka tengok Dina dah sihat : ) Senyum selalu ye sayang ? Jangan lupakan family angkat awak nie..okayy ? Haishh mila,mcm lah Dina dgn Dekfan dah pandai baca ? pandai cakap tu ade lahh . hahaha .Satu lagi ....cik princess rindu sangat nak dengar Dina cakap "I Love...Kak ngah" .Dia tak reti sebut kak sya lagi ,sebb tu cik princess ubahh.Huh ,penat tau nak ajar dia dulu . sekarang dah pandai cakap ..tapi hari2 dah tak boleh dengarr . Then bila ada iklan Upin&Ipin mulalah dua orang nie berlari kat depan TV .bila orang tukar channel,mulut dorang akan bising sangat-sangat mintak tukar balik . Haishh .terpaksa beralah tauu ! tapi...rindunya dekat awak Dina,Dekfan : ( dekat rumah,Kak Abby dah takde kawan. Hee .die kawan dgn Kak Tasya,Kak Trisya and Abg Harris je . Huu . Kak Abby cakap ,dia rindu Dina dgn Dekfan jugakk.So,jangan lupa dtg selalu okayy .Sayang Sangattt kat awak berdua :D

4 comments:

  1. eh,
    cute macam anak aku nanti..


    :)

    ReplyDelete
  2. Yelah kak ,anak kak je cute macam tu ..btw,tgk lah makcik makcik dia nanti .Cute jugakk . haha :)

    ReplyDelete
  3. one happy family cute miut belaka..

    :)

    ReplyDelete
  4. Haha .Ye ye . Cute cute kecuali Acu ! haha :D

    ReplyDelete