Selamat Tinggal Seniour !

Selamat tinggal seniour ! wahh ,tajuk pun dah syahdu sangat . HAHA . ehh .lupa pulakk..Hye semua ! okay .hari ni cik princess nak share about majlis perpisahan form5 and mini celebration for eid . Bila ? ouh..mereka buat pada 26 September 2011 .Dimana ? Bilik kesayangan cik princess(bilik PJK) and siapa mereka ? Ahli-ahli Quarter Master kesayangan cik princess !! seriously ,this party ala-ala private gitu .tak ramai yang tawu pun .. Hee . and kitorang para seniour dijemput sebagai VVVIP tauu ! jangan jelous . HAHA . terharu sangat dekat mereka semua ! even a small party,but its perfect . Siap ada host ! top host lagi ! afif and afifi ! huuu .Okay ,so that we all makan-makan,dengar ucapan-ucapan cikgu,cabutan bertuah and performance !! junior ada buat performance untuk kitorang tauu ! tak sangka : ) huu . then ,dorang suruh seniour buat persembahan ? god ! pandai ke nak nyanyi kita ni ? Hahaha . at first i dont' want to sing ,tapi cikgu normawati buat sound macam ni pulakk (^Alaa mila ,kalau kat jamuan pengawas tu boleh je nyanyi ..untuk QM tak nak kan ? Tkpelahh ..^) Haha ! Serious buat hati kecilku bersalah ! Wahh ,then ajak lah my seniour gang nyanyi sama..tak perfect pun ..but okay lah .bila lagi si kakak setiausaha nie nak nyanyi untuk ahli-ahli kesayangannya kan ? Hmmm. Okay. dah lama pulak cik princess berkata.You wanna see the pictures ? Alright .have funn : )
Makan time !
Dimanakah Cikgu kami ? Cuba teka :D
performance from juniour
Okay.This is from us :D
kakak-kakak QM
Sweet kan kami ? Haha
Upps. Semua free candid :P
Presents for lucky draw :D
Okay.Shut up .This is how malay girl dress ,Nice? Hahahaha:D
Haishh .jangan main-main ! kitorang dah jadi cover magazine pun tauu .
next month keluar .Don't forget to buyy ! Haha .Biarlah nak berangan pun !
Orang kata..angan-angan boleh jadi kenyataan,kan putri ? Heee :D
oh yang nie cover majalah Dara.Com tahun depan..haha .(Berangan lagi !)
Its normal ,bila anda nak pose..ada a few people yang menyibukk. Haha.
WANI.PUTRI.TIKA.MILA : )
Haha . okay yang nie pulak cover majalah FAMILY ! hahahaha.
semua pun ala-ala cover magazine gitu : P
ignore the count down board . Haha.Scary je :#

The Quarter Master's : )
Short note :QUARTER MASTER team will always stay in my mind ,not just in mind but deep in my heart ,I LOVE YOU ALL .And last of the last ,"merekalah sumber kekuatan saya untuk terus berdiri demi menaikkan nama QM di sekolah" .Wahhh .macam menteri wanita lagi tauu . Haha . Okay lovely. Salam kasih ,mila :D

19 comments:

  1. bukan 54 lhaa . isnin , 11 oktober 2011 ( 32 hari lagi ) HAHA . Nak countdown jugak nie . Mila , you sangat comel babe . perfect sayang . btw , kalau tak sempat . awal awal zyla nak wish GOOD LUCK untuk SPM yang around the corner nie . sipi sipi jea lagi nie HAHA . GOOD LUCK sayangg <3

    ReplyDelete
  2. haha ayu je sume :-)

    ReplyDelete
  3. zieyla :haha ,ya .time tu ada 54 hari lagi ,dah lama . sekarang tinggal 32 je kan . Scaryy kan yang . haha ,mana ada lah yang .tak perfect pun lah .zieyla lagi comel ! okay 2.good luck to zieyla juga . Thank you ya :D

    Nazrie : Haha .Ayu ke ? thank you.thank you : )

    ReplyDelete
  4. lol gudluck spm naz dh lepas pmr so i can relaks for a while heee :P

    ReplyDelete
  5. haha .ouh Adik lah nie ? mcm mane pmr ? senang tak ? Akak risau betul nak SPM . hehe :D

    ReplyDelete
  6. bole la x de ssh sgt...but still risau tunggu result nie X.X

    ReplyDelete
  7. haha . tunggu result lah sangat nie :D

    ReplyDelete
  8. need good result for d90 X.X

    ReplyDelete
  9. btw kak mila gi graduation eh?

    ReplyDelete
  10. KAK MILA tak pergi lah dik oi .. haha . Adik ?

    ReplyDelete
  11. lol form 3 mne gi...

    ReplyDelete
  12. ouh ,nazrie mana ni ye ? kak mila ingat nazree kawan kak mila ! heeeee .so ,betul2 form3 lah nie . Alamak ,malunyaaaaa :P

    ReplyDelete
  13. ouh really ? haha : ) mama Kak Mila pun ckp mcm tu..good result dulu .. haishh . so kena work hard gila lahh . same lah pulak kite :D haha ! (my comment yang terdelete ) Hee .

    ReplyDelete
  14. haha tiap2 ari terserempak x knl :P

    ReplyDelete
  15. ouh really ? seriously tak kenal pun ? kak mila tak banyak kenal form 3 student pun , sorry,,hee. eh btw ,takpe2 ..tegur je kak mila ,kdg2 kak mila tak perasan....okay : ))

    ReplyDelete
  16. okay :D...btw naz slalu lepak kt stairs depan 5sc4

    ReplyDelete