Yang terakhir...

Hye love love smua ! Hmm .hari ini cik princess nak story pasal majlis restu ilmu tadi ..sangat sedih taww ,sebab kami semua akan tinggalkan sekolah yang tercinta ! Lagi sebulan je akan berada dalam sekolah ,tu pun untuk SPM. Urghh , cik princess ingin menyusun sepuluh jari,mohon maaf kepada semua ,kalau ada yang terguris hati atau ada silap dan salah ..harap dimaafi .Cik princess tak simpan dendam dengan siapa siapa pun okayy ,anda tak buat salah pun dengan cik princess.Cuma satu yang cik princess harapkan ,anda semua doakan kejayaan cik princess okay ? Dengan memberikan kemaafan juga ,hati kita akan tenang ,fikiran akan damai ,dan pandangan akan menjadi lebih indah.. Jadi ,marilah kita saling maaf-memaafi di antara satu sama lain ,semoga Allah sentiasa memberi rahmat kepada kita...

Kepada rakan rakan seperjuangan ,semoga berjaya dalam SPM ,All the BEST ! Exspecially for my siblings,Kakak,kak long,kak lang,dekma,deknur,deksu and acu ..Terima kasih juga kerana selama ini sentiasa bersama cik princess dalam susah dan senang ,dan selalu memberi semangat ,tatkala cik princess jatuh ,satu harapan ..moga kita sama-sama berjaya dan moga persahabatan kekal hendaknya...

Ini bingkisan terakhir cik princess sebelum SPM ,dan cik princess janji ..lepas je 31 November nanti ,cik princess akan terus update blog okay ?Harap anda setia menunggu cik princess : ))

Lastly ,Salam sayang ,salam rindu ,salam kasih , dan salam cinta dari cik princess ,sampai jumpa lagi !

Special certificate for YOU : )

I want to give this certificate for someone that REALLY worthy on it, Ahha.A special award kot ? kaler pink pink lagi, Hahahaha .Okay okay,Let the story begin....Selama ni cik princess tak sangka ,orang yang cik princess percaya,orang yang cik princess respect,orang yang cik princess sayang..sanggup melakukan perkara yang sangat mengguris hati cik princess,MALAH ,orang yang cik princess anggap baik ,tapi dia lah orang yang paling kejam dengan cik princess,memang sakit sangat rasanya bila ditipu ,lagi-lagi dengan orang yang paling rapat dengan kita pulak tu ,sebenarnya musuh tak jauh ..dekat sangat dengan kita ,tapi dengan sifat "hipocrite" yang ditunjukkan dekat kita ,kita pun TERtipu dengan "sketsa sketsa drama dia tu" Cik princess tak faham lah ,tapi dah memang adat kot ? Manusia adakalanya gagal membezakan antara permata dan kaca.Hati sentiasa inginkan permata ,tapi hakikatnya ? Kaca yang disentuh...Bukan semua orang yang Allah pilih untuk menyedari kesilapan ,dan kita sendiri yang harus mengubah sesuatu keadaan itu sendiri,dan barulah Allah akan mengubahnya..Satu yang cik princess harapkan,semoga dia berubah ,dan takkan pernah MEMPERSENDAKAN keikhlasan seorang gadis lagi dan MEMPERMAINKAN mana-mana hati lagi ,sebab tak guna pun kalau kita sempurna ,ada rupa ,ada harta ,tapi hati ?? kejujuran dan keikhlasan perlu ada dalam diri ...Tapi cik princess percaya ,setiap yang berlaku ..ada hikmahnya..lepas nie cik princess akan lebih berhati-hati untuk mempercayai dan menyayangi seseorang ,Semoga Allah sentiasa melindungi cik princess dari individu-individu yang bersikap hipocrite nie..AMIN