Special certificate for YOU : )

I want to give this certificate for someone that REALLY worthy on it, Ahha.A special award kot ? kaler pink pink lagi, Hahahaha .Okay okay,Let the story begin....Selama ni cik princess tak sangka ,orang yang cik princess percaya,orang yang cik princess respect,orang yang cik princess sayang..sanggup melakukan perkara yang sangat mengguris hati cik princess,MALAH ,orang yang cik princess anggap baik ,tapi dia lah orang yang paling kejam dengan cik princess,memang sakit sangat rasanya bila ditipu ,lagi-lagi dengan orang yang paling rapat dengan kita pulak tu ,sebenarnya musuh tak jauh ..dekat sangat dengan kita ,tapi dengan sifat "hipocrite" yang ditunjukkan dekat kita ,kita pun TERtipu dengan "sketsa sketsa drama dia tu" Cik princess tak faham lah ,tapi dah memang adat kot ? Manusia adakalanya gagal membezakan antara permata dan kaca.Hati sentiasa inginkan permata ,tapi hakikatnya ? Kaca yang disentuh...Bukan semua orang yang Allah pilih untuk menyedari kesilapan ,dan kita sendiri yang harus mengubah sesuatu keadaan itu sendiri,dan barulah Allah akan mengubahnya..Satu yang cik princess harapkan,semoga dia berubah ,dan takkan pernah MEMPERSENDAKAN keikhlasan seorang gadis lagi dan MEMPERMAINKAN mana-mana hati lagi ,sebab tak guna pun kalau kita sempurna ,ada rupa ,ada harta ,tapi hati ?? kejujuran dan keikhlasan perlu ada dalam diri ...Tapi cik princess percaya ,setiap yang berlaku ..ada hikmahnya..lepas nie cik princess akan lebih berhati-hati untuk mempercayai dan menyayangi seseorang ,Semoga Allah sentiasa melindungi cik princess dari individu-individu yang bersikap hipocrite nie..AMIN

5 comments:

  1. haha ,biasalah..dah jadi adat ,kadang-kadang orang yang paling rapat dengan kita lah orang yang paling berisiko lukakan hati kita ,and kita kena pandai menilai ,yang mana kawan dan yang mana lawan ..supaya takdelah kita menyesal kemudian hari nanti ..okay ?

    ReplyDelete
  2. okay...btw dont be so sad cuz u got tons of friends tht really care abt u :-)

    ReplyDelete
  3. sabar dan tabah hadapi semua benda nie..
    banyakkan berdoa k..
    good luck and all the best ;)

    ReplyDelete
  4. NAZRIE : ) yeah ,you're right.Thankss :D

    SWEET BLUE : )Thanks my dear , you too . All the best :D

    ReplyDelete