Together forever :D

Hello hello semua ! hmphhh . Cik princess nak share about outing for last saturday : ) My friends,(putri,farhana) and I went to IoI mall .(Haishh mall mana lagi pun) Haha .So ,kitorang tengok wayang and makan makan.Movie apa? "sesuatu yang tertinggal" . Seriously ,"best" sangat !! Haha . memang ada rasa nak tetidur dalam wayang tu.Sape lah nak tengok movie tu sangat kan ? Haha.(perli diri sendiri) .Yelahh .exited nak tengok horror movie,last last takdelah seram sangat pun ,( yang pergi menjerit tu apa) HAHA. Putri lahh yang takut lebih,muka serious je masuk wayang. Kah Kah. Yang dengar suara jeritan tu dari sape lagi kalau bukan dari Farhana. Haishh .Terkejut tauu.And then ,pergi makan ..farhana kena balik cepat .So tinggal lah putri and me,kitorang jalan lah berdua.Lepas penat ,terus balik jelahh. Memang camera dibawa untuk tangkap gambar dekat bus stand je pun! HAHA .(Apalahhhhh) :P But .apa apa pun ,lepas rindu dengan dorang berdua.

Putri and farhana : You all the best Girl Okay ?LOVE YOU!
p/s: Thank you for the mastermind yang plan a great surprise for me .What is it ? Surprise ! Haha .(rahsia rahsia)

Okay ,Bye Bye semua readers yang comel:D

4 comments: