Tahun baru ,Buku baru : )

hye hye ,salam semua :D Okay ,ni my first post untuk tahun 2012 : ) Masih belum terlambat ,nak ucapkan selamat tahun baru kepada semua followers ,friends and to all malaysian:D talk about new year ,everyone pasang azam baru right ? so .apa azam anda semua ? Hmphh ,for me .it just simple ,Ada 5 perkara :-)

  • Tunaikan ibadah yang wajib dan akan cuba lalukan ibadah sunat dengan sempurna.
  • Jadi yang lebih baik dari tahun lepas.
  • Berusaha untuk siapkan manuskrip percubaan untuk dihantar ke editor Alaf 21.
  • Nak belajar betul-betul bila dah further study nanti.
  • Nak capai impian yang tertunda.

Harap azam kali ini dapat tercapai ,cuma apa-apa pun semua perkara perlu disertakan dengan usaha dan doa,Just tutup buka lama yang mungkin banyak duka lebih daripada suka ,Dan ! buka buku baru serta jadikan ia sebagai rujukan untuk lebih maju kedepan ,Jadi jangan pernah putus asa :) ceria ceria selalu !

Salam sayang dari mila ,CIK PRINCESS :D

4 comments:

  1. good luck and all the best. jgn lupa bg aku bca dulu before hantar ke sana ye.. :))

    ReplyDelete
  2. Thank my lovely friend!! i will for sure :D You too ,all the best ,miss you so much :)

    ReplyDelete
  3. Good luck kak mila.bila dah dapat sambung belajar tu jangan lupa kat warga smkpu1 nie :D

    ReplyDelete
  4. Thank you naz ,nope . takkan lupa .sentiasa diingatan ~

    ReplyDelete