Go to Sunway with my BFF ~

Hye assalamualaikum semua !Lama dah cik princess tak update blog. Mesti boring ek baca blog cik princess? Haha. Okay , today i came out with new story. Alah, bukan story apa pun, Last Tuesday , Mila, Putri and Raja Ahmad went to Sunway. Sebenarnya tak dirancang pun, just that mila minta dorang teman mila pergi maxis center. after that? ? "sambil menyelam minum air" lah kan . hahahaha . Teman si Ahmad cari Jeans, memang terbaik lah kan, dah masuk semua kedai, Takde yang berkenan di hati pulak. Sabar jelahh~ 9(nak cover sbb mila dgn putri lg lambat) Hahaha! First time pergi sunway naik bas mcm tu (Scene dalam bas yang takkan dilupakan) Raja,Putri : You know it. Hehe. Memang dalam bas tu dengar kita gelak jelah ek , hahahahahahahaha :P Okay ,just over here . Info lebih lanjut lagi, Sila lihat gambar-gambar di bawah~

Creative ~
My BFF ~
Lunch at Station Kopitiam, And that is my fav drink ever !
Ice lemon tea <3
kepenatan+kekenyangan,tapi sempat pose!
Ketua WONDERGIRLS baru~ hahahah !
My twin forever~
Raja.Putri.Mila
Raja :Tak payah nak bajet merajuk sangat lah kan,
EGO ! haha :P

BFF forever, p/s: Thank to the brother yang tolong captured pic ini
kerana hasil tangannya 10 kali ganda baik dari Raja ! Hahahahaha ~

EXYRALOVENOTES :~)
-Thanks to Raja Ahmad and Putri Azrieana for the fun day !
-Much appriciate to Raja Ahmad for : Tambang teksi and A shirt from brands outlet.(Terkedu Ahmad belanja kitorang,sejarah tercipta dalam hidup )hahahaha !

~7 FEB 2012~

No comments:

Post a Comment