Caramel ku : P

Hye ! Peaceee sikit :P Hmm , Today saje saje nak buat post . Hari ini suddenly teringin nak makan caramel , So pergi lah interview mama , mcm mana nak buat caramel , Menjadi jugakk untuk caramel pertama i ! Haha . Bersungguh sungguh kot ;P Macam lah susah sangat kan . Tapi senang je .. Hmm ,Siapa suka caramel ? Sila lah makan :D Heee , Nak tgk condition caramel i ? Hmm . Okayy ..
Tadaaaaaa !


So how ? But ..Tkde stock puddina leaves and strawberry untuk decoration so nampak mcm kosong je kan . Tkpelah , janji Yummy gituuu ;P Kak Anis sangat sukakan ini ,tapi sayang , Dia kat hostel lagii :) Heee , nvm . dia balik nanti i buat surprise surprise sikit , buat caramel yang baru untuk dia . Hahaha :D

Okay sweet , Till here ! ~Cik princess~

8 comments:

  1. nanti jangan lupa post dekat aku !

    :)

    ReplyDelete
  2. awak tahu tak saya rindu gegila dekat awak mila. MILA MILA! zila rindu sengsangat kat mila. Please text me :'(

    ReplyDelete
  3. kunjungan di sini kawan, saya mengikuti blog ini yang ke 102 saya berharap anda juga kunjungi saya dan follow kembali
    terima kasih
    ditunggu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ouh , insyaallah . Terima kasih , blog anda akan saya lawati :D

      Delete