Miss Bakery : )

Hye ! Assalamualaikum semua : ) Macam mana dengan hari anda ? fine ? I hope you all,will always stay in pink of health .Okay . today i just wanna share something , just a simple post kot , about my doing today :D Okayyhh . This lately , mcm teringin je nak makan chocolate chips cookies . Tapi nak yang home made punya . Waahh. Then , Pergi lah google the cookies recipes , Finnaly i found the easy one ! So , copy paste and buy the ingredients.Okay lets see how my cookies condition ~ Err before that , just ignore the girl below this text cause , "takde motif pun" . Hahaha . Btw , i am Miss Bakery :P

BEFORE

AFTER

Then , The CCC is ready to eat ! here is your TEA TIME :) Yummmmyyyyyy :D Kalau nak rasa , boleh buat sendiri :P Hehehehehehehe ~ ( bukan nak ajak makan) . Kidding* . The step was very easy , so siapa siapa yang boring kat rumah tu , Selamat Mencuba :D

P/s: Thank you mama , tolong jadi "Madam Bakery" jugak tadi . hehehehehe :P

Source :{My recipe.com }

6 comments:

  1. Kuih raya boleh order kat mila lah!!! heheh :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha. Dah agak dah pika akan comment , hee . you know why ? sbb pika suka makan cookies kan ? haha. ehh tak ambil order .. tapi jemput datang raya ke rumah thun nie , khas mila buat untuk pika .

      Delete
  2. pernah buat cookies ni:) senang je kan:) dah la sedap:))

    ReplyDelete
  3. mila keh ajr akk lak pasni.. jd miss bakery akk lak leh? huhuhu.. akk kalo wat kuih mcmni blg kat dnding pecah oh dnding tu.. wkwkwk..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee ,boleh je kak . Untuk novelis tersayang ni . Boleh je .. meh datang rumah mila ,kelas percuma :P

      Delete