From READER to NOVELIST < 3

Hye ! Hello ,Assalamualaikum : D Hmm . What im going to write yaaa ? Okay .. Let me tell you , I want to expose you about my favourite novelist < 3 I think you guys already know her name , Big name in writing industry , Student from UIA , Seriously ! She's pretty awesome and sweet !! She loves pink, She's very talented . And what else ya .. A lot of things . And the most special thing that i found in herself ? She's not like other public figure ,She has an attitude which people will rarely see .hm and ya . She has full package to be an idol or an icon .

Okay , do you guys want to know her novels ? Okay let me show this first : D

First novel ,Published on May 2010 :  )

Second novel, Published on  August 2011 : )
Third novel, Published on April 2012 : )

And you guys can know her from facebook or her blog . She has an amazing blog . Full of her writing ! Novel2 kak liyana mmg sangat Best lahh .SBC boleh mengalir air mata ! And tak boring cause sentiasa ada ayat yang boleh buat kita tersenyum sendiri : ) Don't forget to buy okay !! You should try . Ouhya ! Her personal blog is :

http://liyanazahim.blogspot.com/ 

 Do visit and follow her blog okay ~~ Tak rugi okay == 


I always told her that she is SOMEBODY to the writing industry BUT kak liyana ni sangat sangat  low profile . Itu yang special tu : ) Kay .. Kita dah nak sampai Ending Okay . Apa ? Nak tengok kak liyana ? Hmm . Okay let me show you again .

   TADAAAAA !
   Inilah Novelist kesayangan saya , Kak LIYANA ZAHIM < 3 Pretty kan ? Kembar wawa zainal lagi . Heeeee : ) 


And...lastly ,TO :Kak Liyana Zahim. Sorry  ! pinjam gambar tak bagi tawu ,nama pun surprise =,= Haha. Okay kak liyana , selamat maju jaya !  Tak sangka kan perkenalan singkat kita  dapat bertahan sampai sekarang , Huuu . dan semoga berkekalan..Seronok kenal dengan kak liyana < 3 Kalau ada jodoh ,kita akan jumpa ye :D Hmm dan impian mila,nak berdiri sebaris dengan kak liyana nanti okay :) *Entah tercapai ke tidak . Huhu ,Macam yang mila pernah cakap dekat kak Liyana, I want to be like YOU one day okay =,= Thanks for your support ! I will not forget your words and i'll take it as a challenge ~~ Dan saya , sebagai pembaca cum peminat anda akan terus menyokong anda  :) :)  Much love for you !! < 3 

-MILA- 

No comments:

Post a Comment